Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)
  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)

Reklama

Reklama