Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (400)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME TŘI STARÝ DĚDCI. KDYŽ VYLOUPÍME BANKU A VYJDE NÁM TO, PROŽIJEME DŮCHOD DŮSTOJNĚ. V NEJHORŠÍM PŘÍPADĚ NÁS CHYTÍ, DOSTANEME POSTEL, TŘI JÍDLA DENNĚ A LEPŠÍ ZDRAVOTNÍ PÉČI, NEŽ MÁME TEĎ...“ /// Film na pohodu. Ftipný dědkovský dialogy, nostalgický obsazení (pobaví i štěky Christophera Lloyda)…, navíc dlouho jsem u žádný loupeže nebyl tak napnutej a zároveň vysmátej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám prachy a na šoustání už jen vzpomínám. 2.) Hledám film pro kluky z důchoďáku. 3.) Thx za titule „majo0007“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Trojica hereckých velikánov to tu naozaj roztočila vo veľkom štýle a prekvapila milým a nevtieravým stareckým sentimentom. Trochu humoru (hlavne krádež v obchode bola komediálne vydarená), trochu melanchólie, trochu romantiky a spolu to vydalo na príjemne strávený filmový čas. Myslím, že slabší nadpriemer si tento snímok s prehľadom zaslúži, a to aj napriek tomu, že obsahovo to nebolo žiadne terno. 70/100 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Museli být hodně mladí a fit. Vystřílel jsem do nich celý zásobník a stejně se všem kulkám vyhnuli." Tak tři důchodci, kteří nedokázali ukrást ani suroviny na gordon blue ze sámošky, ukradli miliony z banky. To by bylo tak skvělé, kdyby to byla parodie, ale ono je to asi míněno vážně. Takže za mě palec nahoru za kritiku toho, jak je v USA snadné rozpustit penzijní fond, za zábavný útěk po krádeži v obchodu a za důchodcovský sex. A ten zbytek, tedy stáří, nemoci, rodinné hodnoty a FBI, mě spíše rozesmutněl než pobavil. Jdu se podívat na Zákon a pořádek, tam se ty případy řeší rychleji. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Svižná a velmi povedená komedie, která téměř po celou dobu drží kvalitativní laťku vysoko nad průměrem. Going in Style má tento úspěch založen především na ústřední trojici tvořenou Morganem Freemanem, Michaelem Cainem a Alanem Arkinem. Chemie mezi nimi je takřka neuvěřitelná, pročež u jejich scén či gagů budete "řvát" smíchy, což se umocní zejména u scény v obchodě, kde si staříci zkouší první "loupež". Je velká škoda, že režisér Zach "Scrubs" Braff neudrží skvěle načrtané tempo a styl až do konce, jelikož pár minut po finální loupeží začne snímek lehce "uvadat" a nebezpečně se propadat do hlubin filmového průměru. Nebýt tohoto atributu, nebál bych se snímek Going in Style označit za jednu z nejlepších a nejpovedenějších komediálních záležitostí tohoto roku. Ale nebojte, i přesto všechno se jedná o skvělou a zábavnou podívanou, pročež si, stejně jako já, tuto trojici matadorů zcela zamiluje. Skvělá práce! „Worst comes to the worst, we get caught, we get a bed, three meals a day, and better health care than we got now.“ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No vida, jak se dá poměrně jednoduše pomrdat divácké očekávání a lehce překročit hranice mezi chytrou zábavnou vtipnou komedií a zbytečnou kýčovitou plytkou pičovinou. Jinde skvělá skvadra profláklých dědků vnadila na nějaký ten Red, Zpátky do ringu či Loupež na úrovni, a pak přitáhla podúrovňovou nudnou hloupou sračku s tumory jak z geriatrické ambulance, mířící do Babovřesk. Ale vzhledem k tomu, že všichni tři Metuzálemové už těžce přesluhují, utáhli ten trapný zombilend po herecké stránce s grácií a přinutili mě dát aspoň dvě z eutanázie. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. března 2017 v SVA Theater v New Yorku. (BMW12)
  • Původně měl mít film americkou premiéru 6. května 2016. Nakonec ji ale studio Warner Bros. přesunulo až na 7. dubna 2017. (PaTeXx)
  • Natáčelo se v New Yorku, konkrétně v částech Brooklyn a Queens. (PaTeXx)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno