Reklama

Reklama

Loupež ve velkém stylu

  • USA Going in Style (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je sympatická ta dědkovská skvadra. Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin a Christopher Lloyd jsou přesně ty tváře, pro které stojí za to ten film vidět. Jinak je to ale ničím urážlivá klasická vloupačka do banky, kterých bylo tisíc a jedna navrch. Nemám jim to za zlé, jen mi chybělo víc legrace. Takhle si dědové užili trošku adrenalinu s morálním podtextem, ale to je asi tak všechno. Podobné komedie dokážou bejt i zábavnější... ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když jsem spatřil tolik skvělých herců a červené hodnocení, zajásal jsem. Konečně nějaká fajn komedie po dlouhé době. Avšak ouha. Místo třeskuté zábavy a bujarých vtípků jsem obdržel políček v podobě nudné a loudavé rádoby komedie, která rozhodně nebyla tím, co jsem toužil dostat. Zabřednutí do tak bahnitého průměrna dávám za vinu scénáristům, kteří patrně nevěděli, kdo bude v tomto kousku hrát, jinak by snad dokázali využít potenciál hereckého obsazení daleko líp. Běda mi, až budu příště bláhově věřit hodnocení většiny. 50% ()

Reklama

higuain 

všechny recenze uživatele

Jump in the basket! - Who the hell you think I am? E.T.? Super komedie. Freeman, Caine, Arkin. Je jim sice přes osmdesát, jak už ale napovídá český název filmu, dávají si to zde opravdu ve velkém stylu. Tohle trio, hlášky, lidský příběh o přátelství, geniální scéna s vykrádáním supermarketu, hodně kvalitní hudba. Going in Style je nadprůměrná pohodová komedie. Komu takové filmy v kinech scházejí, neměl by váhat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Asi sa vrátim za bar. Tam by sa mi to nestalo.“ Aký trailer, taký film. Nezáživný, predvídateľný, nevtipný, silený, neoriginálny, nudný. Osemdesiatnici Caine, Freeman a Alan Arkin (a sedemdesiatnici Ann-Margret a Christopher Lloyd) v tom určite hrali len preto, aby si užili spoločné nakrúcanie, požúrovali, pokecali, zaspomínali na Batmana a podobne. A Matt Dillon sa v tom nejako stratil. Prvú hodinu som bol vyložene otrávený a seriózne som uvažoval nad tým, že sa počas pozerania naučím štrikovať, zašívať ponožky alebo poskladám 1500-dielne puzzle. Našťastie, práve keď som bol s nervami v koncoch a chcel som začať pani manželke hroziť rozvodom (nápad pozrieť si tento film bol jej), nadišla posledná polhodina a snímka úplne nečakane chytila dych. Nie, heist movie zázrak to nie je ani omylom, ale oproti strašnej prvej hodinke to začne ku koncu správne odsýpať, je to svižné, zábavné a celkom šikovné, možno dokonca aj jemne dojemné. A i Matt Dillon sa v poslednej tridsaťminútovke našiel. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tři staříci si potřebují obstarat prostředky na důchod a inspirací jim přinese bankovní loupež, která se samosebou vydaří. Je vždy fajn vidět tuto starou gardu, jen škoda, že dvě třetiny filmu se nese ve vlažném tempu. Scénář hercům příliš nepomáhá se rozjet do vyšších obrátek a místy některé utahané dialogy, pasáže nudí. poslední půl hodina dostává naopak rychlý spád, který filmu prospívá a když si člověk odmyslí velkou jednoduchost a banalitu vyústění závěru, je to docela fajn. Nicméně si nemůžu pomoci, že jsem s tímto obsazením dostal prostě málo muziky.......5/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)
  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)
  • Původně měl mít film americkou premiéru 6. května 2016. Nakonec ji ale studio Warner Bros. přesunulo až na 7. dubna 2017. (PaTeXx)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama