Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (225)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ja osobne som túto trojicu filmov prijal veľmi pozitívne. Romantická komédia s trošku narušenou psychikou hlavného dominantného hrdinu. Nerobme z toho nič viac, ani nič menej. Nie je to trauma, akú si nosí v army ruksaku Johnny Rambo, ale našťastie ani fetišový ples v jaskyni Brucea Waynea. Ženy aspoň začali opäť snívať nad princom z dobrej rodiny so skalopevnými zásadami a záľubou v trošku tvrdšej romantike. Mierne nereálne očakávania, ale možno zároveň návod pre nás chlapov, ako byť džentlmenom a jednať so ženami v rukavičkách. S venušinými guľôčkami ju napokon Christian doviedol až k oltáru. Za mňa Win Win. Ešte aj tie všade znejúce popiny od Rity Ory a Ellie Goulding sú dostatočne kvalitné. Foley odviedol vyvrcholením trilógie nadpriemernú remeselnú prácu, čo aktuálne potvrdzujú kasové úspechy po celom svete. 55% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Teď budu asi zřejmě ukamenovaná, ale tohle je můj názor, za mě nejlepší film z celé série odstínů. Je tam sex, napětí romantika, naivita a i červená místnost. Pro někoho klišé, pro mě super odpočinkový film, u kterého jsem se zasmála, klepala si na čelo, i jsem si poplakala. Celá série je určená převážně pro ženský a ty se v tom budou vyžívat nejvíce, já bych život, který ve filmu má Anastázie brala hned, vždyť kdo by odolal těm psím očím Jamieho Dornana? ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Banálne dialógy o nezmyselných problémoch sú prekladané veľmi impotentnými erotickými scénami, rajcovnými asi ako punkcia dutín. Nezmyselnosť všetkého, už populárnej trademark série, zostáva našťastie zachovaná aj tu a tak divák môže len premýšľať nad tým, prečo si Ana a Christian nevydiskutovali niektoré vzťahové rozdiely pred svadbou. V súčte z toho vychádza veľmi nezáživná komédie. Záver trilógie sa o žiadny úkrok stranou nesnaží a ponúka rovnakú pozlátkom obalenú prázdnotu ako predchádzajúce diely. Takže trocha zábavy, neškodného sexu a napätia pre paničky, ktoré nechcú tráviť sviatok zamilovaných osamote s fľašou vína. Ostáva len veriť, že sa Dakota Johnson raz vydá do vôd skutočného porna a až tam si ju poriadne užijeme. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu posledný film série. "Fifty Shades Freed". A hoci som si to nemyslel, tak toto je podľa mňa najhorší film celej série. Kým predošlé dva akosi balansovali na hrane a nakoniec to ustáli tesne pred priepasťou mojej stupnice, tak tento film nemôže zachrániť absolútne nič. Tie dialógy sú stále otrasné a pília uši. Nemohol som ich počúvať počas prvého a druhého filmu a tu sa to nezlepšilo ani v najlepšom. No minimálne mám pocit, že predošlé filmy mali v sebe aspoň nejaké prvky, ktoré ma dokázali presvedčiť. Tuto je tých klišé tak strašne moc, že je mi z toho filmu absolútne zle. A plus k tomu sa každé 3 minúty ozve nejaká super pop skladba. Ten soundtrack mi liezol po chvíli totálne na nervy a hudba ma po celý čas len otravovala. Nič pozitívne na tom soundtracku nie je. A to som počul od začiatku. Postavy sa v ničom neposunuli dopredu (okrem toho, že sa vzali) a nič nové, nič zaujímavé, nič inovatívne sa od nich nedočkáme. Plus tento film by som ohodnotil najlepšie ako keby sme tu mali kopec scénok za sebou, ktoré nakoniec nevedú absolútne nikam. Len zabíjajú čas a ich pointa dokopy žiadna nie je. Ako napríklad fakt, že Christian kúpil nový dom. Ktorý potom nikdy viac neuvidíme. Fakt, že tu máme zbytočnú akciu, ktorá absolútne nie je potrebná a viac to film zakopáva. Zloduch filmu je príšerný a je proste len zlý. (ZET-EL-YPSILON). Je to otravné, nudné, ničím zaujímavé a tentokrát už ten film nezachráni absolútne nič. Možno je Dakota Johnson celkom pekne vyzerajúca, ale to, že som tu mal možnosť vidieť jej prsia nie je plus filmu. V rámci príbehu, v rámci postáv, dialógov, hudby a všetkého je toto skutočne otrasný film. A tým to uzatváram. A dúfam, že táto filmová séria je mŕtva. Doživotne. Hodnotenie: F ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $100,407,760Tržby Celosvetovo $371,985,018Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,682,327Tržby za predaj DVD v USA $16,095,014║ Najviac znesiteľný diel ale stále strašne naivná bejkovina, ktorá svojou romantickou úrovňou môže súperiť jedine zo sériou Twilight. Neskutočne toporný herci v ústredných úlohách, strach a hrôza. /25%/ ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie filmu trvalo 103 dní. (ČSFD)
  • Pro scénu na líbánkách, která se odehrávala u francouzského Louvru, byla celá oblast pro natáčení uzavřena. Režisér prohlásil, že tak chtěl docílit efektu jako kdyby Christian (Jamie Dornan) pro Anastasii (Dakota Johnson) koupil celou Paříž. (Sydonai)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama