Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 2

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Niektore knihy by asi nemali byt sfilmovane. S knihou sa to neda porovnat. Cely trik bol totiz v tom, ako ta kniha bola napisana a to sa neda preniest na filmove platno. 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

cantona

Nesouhlas, film dobrej... Akorát spoiler: konec filmu je takový nesmyslný... Spoiler: obě ženy zjistili že mají vraha a vrah udělal co? Nic... Čekal a čekal.. v podstatě nevím ani co chtěl udělat s oběma když ho odhalili... Ten konec nereálný .. ale jinak dobrej film.. 4*

cantona

cantona (hodnocení, recenze)

Knížka je luxusní,přečetl jsem ji skoro hned.Film nebudu ani hodnotit,nuda.

na příspěvěk reagoval rounen

Droid.Magnet

Droid.Magnet (hodnocení, recenze)

byl jsem zvedavy na tento filmek protoze v ukazkach vypadal hodne zajimave ale po shlednuti bych ho zaradil ke spouste jinych mysterioznich thrillerovych tuctovek...docela zklamal...zkusim kouknout jeste jednou..mozna zmenim nazor...ale na prvni shlednuti z meho pohledu nevybocuje

Viky17

Viky17 (hodnocení, recenze)

Byla jsem moc zvědavá na zpracování knižní podoby a mohu říci, že se necítím zklamaná. Při sledování jsem byla napnutá, jak má divák u trilleru být. Víc ženských postav je dáno již  příběhem a po filmech, kde ženy jsou jen ozdobou hlavního hrdiny je to příjemné.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Slepaci vyvar, ktory z opice nevylieci, skor maclovek tendenciu vratit sa k barovemu pultu.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Film je zbytečně dlouhý a natahovaný. Moc blbostí kolem kdyby to zkrátili bylo by to lepší. 

rudolf43

rudolf43 (hodnocení, recenze)

Moje blbost. Špatně jsem se podíval. Film o délce 80 min se stejným názvem je z roku 2013.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

rudolf43

HDCam ma 107 min +- titulky a viacmenej to sedi s origo stopazou. Bluray zatial nie je vonku, cize tych 80min co pises je nejaky fake release

rudolf43

rudolf43 (hodnocení, recenze)

Umí někdo vysvětlit, proč tento film v kvalitě HDCAM má délku cca 107 min. a v řádově mnohem lepší kvalitě BLURAY jen cca 80 min. Očekával bych spíš opak. Jakou délku bude vlastně mít konečná verze?

na příspěvěk reagoval 2-Xtreme

Uživatel joker30 smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Jinak nechci nijak přehnaně kritizovat. Jako vlakofil jsem měl skoro povinnost to vidět navíc na volnej lístek kterej bych už jinak do konce října nevyužil. Jak říkám neurazilo mě to, ale na rozdíl od Zmizelé kde mi ta pointa a vyústění příběhu úplně vypálila mozek z hlavy a totálně mě odrovnala, tak tady to vyznělo trochu do prázdna. I to finále bylo takový obyčejný ničím extra nezajímavý. Já už holt potřebuju asi dostávat jenom totální šokingy jinak už mě ten film na prdel neposadí a tohle bylo takové tuctové. Fincher je holt jenom jeden.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Jo moje alkoholický zážitky z cest restauračními vozy by určitě taky vydali na solidní bestseller :-)

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Není to mimo, že jsem dal stejné hodnocení. Oba filmy mají své kvality. Paradox je, že jsem Zmizelé dal 100% a tomuhle 95%. Jak malý rozdíl. A to mi ted zpětně přijde, že Zmizelá měla sice originální a netradiční příběh, ale zde v Dívce ve vlaku mi vše přišlo reálné, všední, takže mi nějaká ta obyčejnost a jak teda ty píšeš předvídatelná pointa nevadila. :) Heled, co člověk to názor. Neberu ti to. Koment jsem si přečetl a ted by jsme se měli soustředit na další projekt a sice: Vocas ve vlaku. :))) Budeš hlavní hrdina a já rejža, co říkáš? :))))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Ok stejný hodnocení jako u Zmizelý je sice trochu mimo, ale neberu ti to. Mohl bych ti tady rozebrat co konkrétně v tomhle filmu nefungovalo, ale to by bylo na dlouho :-)

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Zas tvrdohlavě nevnucuj svoje názory :))) Neboj, nemyslím to zle. Já film vnímal jinak. Ponořil jsem se do spousty postav, především do těch dvou jmenovaných žen v mém komentáři. Já si byl jistý, ačkoliv to zní nepravděpodobně, že za tu tragédii (zmizení) mohli !!!!!!!!!!!!!!!!! S P O I L E R !!!!!!!!!!!!!!!!!! bud Anna nebo Dr. Abdic Kamal !!!!!!!!!!!!! Konec SPOILERUUU !!!!!!!!!!!!!! A i kdyby to bylo bůh ví jak předvídatelný, o to tady nešlo. Šlo i o psychologické vnímání postav, pochopení podstaty dnešního a reálného života lidí. Víc rozebírat nebudu. :-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Rozuzlení si neuhodl? ale no tak :-) od chvíle kdy se dozvíme jednu jistou informaci je rozuzlení úplně jasný. Já to se Zmizelou taky porovnávat nehodlám, protože Fincher je o dvě třídy výš.

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama