Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 1

VOD (1)

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (804)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ano, já vím, že je Zmizelá lépe natočená, ale Dívka ve vlaku se mi zkrátka líbila o něco více. Jde o to, že při sledování tohoto příběhu jsem tak často nekroutil nevěřícně hlavou a líbilo se mi, jak se držel při zemi a nepotřeboval vršit jeden "překvapivý" zvrat za druhým. A Emily Blunt, ačkoliv vím, že je výborná herečka, jsem ještě nikdy neviděl hrát tak skvěle. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Pekná formálna stránka úspešne mlží skryté tajomstvo príbehu, a na hercov sa dobre pozerá. Ale odkrytím onoho tajomstva sa z toho stane iba prvoplánový, tuctový thriller bez náznaku vynaliezavosti, na ktorý sa v húfoch chodí do kina iba vďaka popularizovanej knižnej predlohe. A vďaka Fincherovi. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem, že "divkou" se mohou označovat i rozvedené alkoholičky ve středním věku, ale nebuďme hnidopiši.:D Knihu jsem nečetla, tak třeba onu dívku kvůli filmu postaršili? ... Měla jsem chuť na kriminálku s překvapivým rozuzlením, takže mi tenhle film strašně sednul do nálady. Je pravda, že ve finále se o nic extra originálního nejedná, ale mě to chytlo. Film drží hlavně obsazení, které se podle mě vážně vyvedlo, ačkoliv bylo celkem těžké s hlavní "hrdinkou" sympatizovat, protože ruku na srdce, vožralí lidi mi lezou na nervy a neni na ně hezkej pohled, natož když si myslíte, že je to nějaká duševně chorá stalkerka, z níž se dokonce vyklube vrah a celá zápletka bude trapně předvídatelná. Nakonec to tak naštěstí úplně nebylo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Popísať zložitý thriller The Girl on the Train je ťažké, v niektorých chvíľach zostáva divákovi rozum stáť. Bezpochyby sa jedná o jeden z najvýraznejších filmov roka 2016, ktorý si publikum získa veľmi originálnym nápadom. Príbeh vie pohltiť, túžime sa dozvedieť, ako to naozaj bolo, dej má spád. Prepracované dialógy strieda akcia, po skončení zostanú ústa zľahka pootvorené a hlava zmätená. Ideálne pre fanúšikov mistery thrillerov a ľudí, čo sa neboja náročnejších diel. Rozprávanie je dosť mätúce. Divák má ohromnú ťažkosť sa vtom poriadne zorientovať. Artové poňatie snímky je tak cielené hlavne pre náročnejšieho diváka. Emili Blunt ako alkoholová troska Rachel je famózna. Zvyšok osadenstva jej len sekunduje. Mne trochu vadila delirická hudba, hlavne na začiatku. Potom už som ju prestal vnímať a keď sa pozriem späť, asi to bola dobrá voľba. Podčiarknuté, sčítané, mne sa to páčilo a myslím, že by to ani nešlo pojať lepšie. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Příběh nechává diváka nahlédnout do života alkoholičky Rachel (Emily Blunt), rajdy Megan (Haley Bennett) a matky Anny (Rebecca Ferguson). Do osumdesáté minuty jsem byl přesvědčen, že to bude pouze za tři hvězdy, ale pak přišla nečekaná odhalení. Haley Bennett mi tady hodně připomínala v tuhle chvíli známější a úspěšnější herečku Jennifer Lawrence. HODNOCENÍ 70% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se v New Yorku, ačkoliv děj knižní předlohy se odehrával v Londýně. (adam9)
  • Postava Marthy, kterou hraje Lisa Kudrow, v knižním románu neexistuje. Je pouze krátce zmíněna, ale nikoli jménem. (veronikajel)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama