Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (362)

iamek 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že dno product placementu předvedlo Dědictví 2, ale Špunti na vodě to dno zase posunuli trošku níže. Film je nevtipný, nechtěně trapný, chemie postav nefunguje, dětské postavy jsou nesnesitelné. Liška a Langmajer zase hrajou stejný typ postav jako po celou jejich kariéru, a hlavně v případě Lišky je to škoda, protože narozdíl od Langmajera herecký talent má. Pokud máte rádi předchozi tvorbu Chlumského, tak budete spokojeni. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tihle fotři dokážou vykouzlit úsměv na líci do tvaru půlměsíce a né, že né! Celkem supr překvapení a solidní komediální českej počin! To trio borců si skvěle sedlo, parádně se doplňovalo a vlastně ten biják vytáhlo k tý kvalitě. Těch 80 minut uteče jak Sázavská voda pod všema špuntama a s titulema zjistíte, že jste vlastně opravdu neviděli špatnej film! 70% ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem se strachoval, když se v titulcích objevil Marcel Bystroň. Zbytečně, tentokrát se (poprvé) povedlo. A ten kdo psal dialogy, zaslouží metál, Špunti jsou totiž hodně dobře napsaná komedie s rozhovory lehkými jak život v létě. Je to sice ten typ humoru, kdy si vtip jde hodně daleko naproti, ale není to trapné, fekální, prostě se vymyká tuzemskému průměru současnosti. Hodně si to do pointy nabíhá, ale je jí dosaženo velmi efektivně. A nepamatuju si, kdy jsem se takhle hodně u filmu zasmál. Letní kino v papírnách Velké Losiny. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Davide, zopakuj, co jsem právě řekla." Ať se na mě dámy nezlobí, ale po této rozzlobeně vyslovené větě směrem ke mně, bychom se už patrně nikdy neviděli. Mně zkrátka trojice hlavních ženských postav hrozně štvala a tak si nejsem ani jist, jestli bych je nazval rodovým jménem přežvýkavců či drůbeže. Oni pánové na tom nebyli o moc líp, ale jejich zabržděnost mi připadala chvílemi i vtipná. A když se k tomu přidaly "dokonale" přehrávající děti, tak jsem dostal nálož takové rodinné nepohody, jakou jsem si snad ani nezasloužil. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Pavel Liška hraje dvacet let stejného idiota, s naprosto stejným výrazem, mluvou i chováním napříč desítkami rolí a divákům to furt stačí, aby tuhle zrůdnou debilitu vytlačili na neskutečných 62%. Ze začátku to nevypadalo tak zle, Nováckej look už tak nějak k těmhle filmům patří a první Liškova hláška ve vlaku byla fajn, jakmile ale skupinka fotříků vyrazí s ratolestmi na vodu jde všechno úplně do prdele. Všichni dětští herci jsou naprosto příšerný, scénář nenabízí vůbec žádné dobrodružství, ale jen slet scén, ve kterých vystupují příšerně nesympatické postavy, které na sebe neustále jen křičí. Liškova dcera je naprosto na přesdržku a jednou mi říct kreténe, tak jí přetáhnu pádlem po tlamě a utopím jí. Vrchol hnusu dokonají Langmajerovi dcery, tohle předvést dítě u doktora, vezmu tu injekci a píchnu jí jim do oka. Dlouho a podotýkám fakt hodně dlouho jsem neviděl tak ubohý film, plný příšerných dialogů, nesympatických postav a naprosto bez děje. Moje žena miluje České filmy a když tenhle brak skončil, mlčky sem se podíval jejím směrem a ona jen znechuceně a docela nahlas pronesla ''co to bylo kurva za sračku?'' a to má dámy a pánové opravdu nízký metr jakým hodnotí České filmy. Bylo mi z toho doslova zle. Tenhle film nemá žádný význam ani smysl a když si pomyslím, jak ho ten náš ubohej národ vidláků vynáší a vynášel do nebes, je mi zle ještě víc. Nejhorší film v dějinách české kinematografie, ano, i na takových hovnech jako jsou Babovřesky nebo Kanárská spojka, či dalších výjmečnostech jako Eliška má ráda divočinu, nebo Ještě větší blbec, než jsme doufali se dá najít smítko něčeho, co se v hlubině odpadu bude vznášet jako kus tvrdýho hovna uprostřed toxických sraček. Tenhle film je pouze toxická sračka. Než hrát v tomhle, raději bych jezdil s hovnocucem. Neksutečný, ubohý, odporný, příšerný....žumpa. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • V čase nakrúcania bol na rieke Sázava nedostatok vody, a tak museli „suplovať kaskadéri" v neoprénoch. Tí pod hladinou celé hodiny privádzali do pohybu loďku či už ťahaním, alebo len na vlastných chrbtoch. (classic)
  • „S panem režisérem Jiřím Chlumským se mi pracovalo skvěle. Vždy věděl, co chtěl a šetřil naším i jeho časem. Doufám, že jemu se se mnou také natáčení líbilo. Špunti na vodě bylo moje první natáčení s panem režisérem a doufám, že ne poslední. Pan režisér měl kolem sebe skvělý tým lidí. Všichni mě moc bavili,“ řekl Filip Antonio. (SONY_)
  • Titulní píseň „Sázava“ složil Michal Hrůza. Song vyšel též na Hrůzově albu Sám se sebou (2017). (Yardak)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama