Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

pufina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryan Murphy nás tentokrát ubytoval v hotelu Cortez, Po 3 dílech doposud nejásám, ani nezoufám. Lagy Gaga jako blond upír mě doposud nepřesvědčila, naštěstí pro mě příběh nestojí pouze na této blond osobě. A jen pevně doufám, že Evan Peters jakožto největší sériový vrah se ukáže častěji. Hodnocení postupně přidám. ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryan Murphy v AHS: Hotel zpočátku naservíroval divákům přesně to, co sliboval už dva roky a co jsem očekával od Coven a částečně i od Freak Show – módní, krvavou a sexy noční můru, kde si postavy vjedou do vlasů div ne rovnou na mole v průběhu módní přehlídky. Murphy tentokrát skládá poctu srdcovkám jako je Osvícení, Hlad nebo Se7en, jenže z originální vaty, která by měla držet jednotlivé výjevy pohromadě se nakonec stala největší slabina páté sezóny. Výsledek se tak podivně tříští, nedrží pohromadě, přichází s neuspokojivými řešeními a spěje k pochybnému happy endu. ()

Reklama

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po prvním krvavém díle jsem si řekl, že to nevzdám, dobře jsem udělal, další už nebyly tak často tolik krvavé. Ani se nedivím, že Lady Gaga má Zlatý Glóbus za tuto roli, bo mi to přišlo jak kdyby to byl její videoklip. prostě to měla napsané na tělo. Zápletka super, po bezkonkurenčním Asylum druhá nejlepší série. Po tom co jsem viděl tuto sérii, jsem si dodal odvahy a podíval jsem se na Evil Dead, díky AHS. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S velkou chutí jsem se pustil do další série této horové ságy. Nemohu si vynachválit prostředí, nápady, gore, či třeba zvraty, kterých nebylo málo. Vše mělo smysl, každý díl zaujal, i když občas se slabší místa najdou. Převládá velká spokojenost, každá postava si dokázala vytvořit své a diváka něčím zaujmout. Sally, John nebo velký pan March, který jak promluvil, lezl mi mráz snad i po prdeli. Z něj vyloženě sála ta osobitost a byla to rozhodně nejzajímavější postava. Těch postav, které mám v hlavě je ale mnohem víc, překvapivě i Lady Gaga. Chybí mi trochu atmosféra, něco z čeho bych byl mimo jako u Asylum, tady spíše převládalo gore. I tak se jedná z mého pohledu o druhý nejlepší díl série a řadím ho hned pod Asylum .. 8/10 = 80% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zatím nejhorší série ze všech. Marně tápám kam se podělo to kouzlo ostatních sérií, které měli vážnost a mystérii. Tahle série není o ničem jiném než o sexu, krvi, nechutnostech a vše se tam opakuje. Nejzajímavější dílem pro mě byl rozhodně Devil's Night, i když se tam Lily Rabe objevila jen na chvíli, tak byla prostě úžasná. A kdy tohle považuji za zatím nejhorší sérii z AHS, tak musím říct, že Denis O'Hare si zahrál svou nejlepší roli vůbec. I když jsem si Lady Gagu díky tomuto seriálu hodně oblíbila, tak Golden Globe, jak nominaci, tak cenu by si zasloužil právě Denis O'Hare. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Postava Ramony Royale (Angela Bassett) je napísaná podľa herečky Pam Grier, ktorá sa preslávila ako hviezda tzv. blaxploitation filmov. Typický imidž si tvorcovia vypožičali z filmu Foxy Brown (1974). (BlackTom)
  • Díky množství krvavých scén Lady Gagy (Hraběnky) si při natáčení jedné scény kompletně zašpinila šaty umělou krví. Díky tomu se muselo s Lady Gagou na celý den přerušit natáční a mohlo se pokračovat až druhý den, kdy byly šaty vyčištěny. (Quentin10)
  • Lady Gaga byla obsazena do jedné z hlavních rolí. Pro film byla napsána píseň „Cheek to Cheek“. Poslední album Lady Gaga bylo nazváno „Cheek to Cheek“. (Epistemolog)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama