Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 2

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Vendeta je dalším povedeným přírůstkem do animované série Resident Evil, která nechává hrané filmy daleko za sebou. Opět je tu dechberoucí animace, rozumný počet hlavních postav, které dobře známe z herní série a nový záporák Arias. Po vzoru jakéhokoliv dílu herní předlohy je tu parádní závěrečný boss-fight, který narozdíl od herních předloh není potřeba několikrát opakovat. Za mě tedy velká spokojenost. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nedisponujem pocitom sklamania, pričom som rád, že samotný priebeh určitými momentmi pripomína práve hru. "Resident Evil: Vendetta" totiž na rozdiel od filmu, disponuje aspoň ako takým kúzlom, vďaka ktorému som si najmä v úvodnej tretine, rád "zaspomínal". Nie je tu príliš čo hodnotiť. Príbeh jednoduchý, akcie je asi aj dosť, o kvalite nemá zmysel diskutovať, tá je proste výborná. Záver je už klasicky "game over" z množstva pokračovaní arkády, no stále lepšie ako tá hraná "pičovina", ktorá až na dve časti (I, III), neponúkla absolútne nič, čo by samotnú RESIDENT sériu opätovne prebralo k životu. Zrejme omnoho viac zostanem fanúšik prvotných častí "hry", než kadejakých lacných náhrad s Millenou z Ukrajiny - 65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvílemi mi to dějově hodně připomnělo klasický "Resident Evil", protože jsou zde půjčené nějaké dějové prvky, snaha o pomstu na ženě, ale nakonec jsem měl i pocit, že se dívám tak trochu na Batmana jen bez Batmana. Jasně, dějově to prostě není nic výživného, ale za to vizuálně se na to opravdu dobře kouká. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Zatímco filmová série, leží kdesi v prachu a snažím se na ni zapomenout, tak tenhle animovaný Resident mi na tváři vykouzlil úsměv a udělal mi obrovskou radost. Zatímco první polovina, by se dala považovat za horor, (super barák Spencere) tak ta druhá je zase ryze akční jízda, ale jaká. O takových akčních scénách a choreografii, se může Andersonovi jen zdát, v těch nejdivočejších snech, Leonův a Chrisův průchod skrz zombíky, je naprosto dokonalý. Ale i zbytek akce se nemusí stydět, sou tu bitky, střílení, honičky a přitom to stále má atmosféru, dostatečně napínavou, aby vás udržela do konce. Jo Chris, sice vypadá trochu mexicky.........jajajajajjajajah bien dicho carajo a Rebecca je z nějakého důvodu naživu, to jako hodně wtf ??? Ale jinak dobrý, je tu zmutovaný virus, který dělá zombíky agresivnější a chytřejší, logicky sou tu zombie psy, a vrcholem je Tyrant co nosí na zádech chobotnici, jo trošku úchylné. Co se týče hlavního záporáka, víc klišoidní, být nemohl, ale na druhé svatbě mně jeho padoušství pobavilo. Hezké zpestření a mám chuť dát, nějakého herního Residenta, tenhle film doporučuji. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Opäť animovaný Resident a ja som v celku spokojný. Vendeta má skvelý vizuál a akčné scény, kde poteší aj pohľad z prvej osoby.Ako film sám o sebe trošku slabší, tak isto aj scenáristicky. Ja som fanúšik Leona tak troška sklamalo, že nebol on v poprednej úlohe. Chýbal aj nejaký pamätnejší soundtrack. Damnation prekonané nebolo , ale ja som sa bavil a som zvedavý na niečo ďalšie. U mňa solídne 4*. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno