Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejhorší zpracování adaptace Resident Evil, nejhorší seriál od Netflixu i nejhorší seriál roku. Absolutní Joke i Fail, ve kterém bohužel Netflix selhal. Nejsem fanoušek hry, takže fakt, že se nejedná o herní adaptaci mi nevadí, ale chápu rozčílené fanoušky, kteří miluji herní sérii a poté dostanou tenhle kopanec do koulí. Já však chtěl jen zábavnou a brutální zombie řežbu s monstrama, kde končetiny budou létat až ke mně do obýváku třeba jako v hejtovaném a mém milovaném Army of the Dead, ale ne ani tohle se tady nekoná a tím si tvůrci podepsali ortel. Tvůrci natočili Teen postapo s 2 sestrama ve dvou časových liniích a 80% seriálu tvoří flashbacky, jejich vzájemný vztah, teen problémy, no zkrátka věci, které nikoho nezajímají a samotní Zombie jsou na scéně dohromady asi 30 minut ze 7 hodinové stopáže, to je ubohé. Celý seriál má nezajímavé, nefunkční a špatně zahrané postavy, má lacinný look ( ten krokodýl na konci už docela hraničil s Asylum), je to celé umělé, nezáživné se všemi moderními trendy ( To měli i Boys, ale ti šli na to chytře a odvážně), příběh je o ničem a akce je alespoň průměrná, ale je jí tak málo, že nestojí pomalu ani za zmínku. Pavouci ve 3.díle a hrátky s motorovkou ve 4.díle byly ucházející, možná kdyby zvýšili rozpočet, vyměnili dvě ústřední pipky za dva sympatické mariňáky, kteří by hláškovali a řezali to tam o sto šest, tak bych mohl být i relativně spokojený i přes zmíněné negativa, ale takhle je to Teen soap opera se zombíky v pozadí s nálepkou RE. Někteří lidé psali, že kdyby se film nejmenoval RE, tak by to byla pecka. Nesouhlasím, myslím, že je jedno jak se seriál jmenuje, sračka to bude pořád stejná. Zlatý Racoon City! 3.5/10. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zlatá Milla Jovovich, tak už aj z Resident Evil dokázal Netflix urobiť otravnú teenegersku woke kravinu. Najhorší Resident Evil doteraz, najhorší seriál od Netflixu za tento rok a jedna z najhorších herných adaptácií EVER. Našťastie, že som tento mesiac zrušil subscription, nech už Netflix ide fakt k čertu, pritom ako vedia skaziť akúkoľvek značku. CELKOVO: 2/10 ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrný zombie seriál si rovnou podřezává žíly tím, že z obsáhlé videoherní předlohy zneužívá jen pár jmen a monster, jinak ji sprostě ignoruje. Proč, sakra?! Jako nejedná se o kompletní diletantskou tragédii a nevypadá úplně marně, jenže neskonale hloupých kravin, nad kterými nikdo dospělý zjevně nepřemýšlel, protože tohle mají mladí (konzumenti Netflixu) určitě rádi a zdá se to efektní, obsahuje mraky. Hlavně však namísto atmosféry, hororu/survivalu a gore řeší (školní) trable dospívajících dcer Alberta Weskera (pominu-li naprosto zcestný casting, tak jako vždy skvělý Lance Reddick) v jedné časové linii, a umanuté utíkání a jakési hledání léku v budoucnosti zamořené nemrtvými v té druhé. ()

mark9th odpad!

všechny recenze uživatele

Wtf was/is this? It takes just a glimpse on the first episode and you know, you'll be in a world of pain if you try to finish this. I couldn't.... fortunately. It's an insult to a Resident Evil franchise. Please Netflix, mark and keep this teenage woke drama under restriction "not viewable to anyone above 15 years of age "!!!  And pray for your sins to bring this abomination on screen. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak dokoukáno a jako milovník herní série z toho moc nadšený nejsem. Vše je sice dobře vysvětleno, ale je to hrozně nudně natočené. Wesker mi tady vůbec nesedí. Nic člověka nenutí chtít koukat na další díl a čekat jak to dopadne. Seriál jen tak plyne až skončí. Efekty jsou zde moc pěkné a potvory známé z herní série pěkně vytvořené. Ale ty jsou opravdu jen občas. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Podle showrunnera Andrewa Dabba je seriál kánonem a pojí se s příběhem herní série. Dějová linka 1. série seriálu se odehrává cca rok po událostech videohry „Resident Evil: Village“. (NiWi)

Reklama

Reklama