Reklama

Reklama

Úžasná paní Maiselová

(seriál)
  • USA The Marvelous Mrs. Maisel
Trailer
USA, (2017–2023), 39 h 23 min (Minutáž: 43–76 min)

Hrají:

Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Michael Zegen, Alex Borstein, Marin Hinkle, Justine Lupe, Eden Malyn, Joey Stromberg, Ned Van Zandt, Barbara Kingsley (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(43)

V roce 1958 v New Yorku vede Midge Maiselová spořádaný život - manžel, děti a elegantní večeře na Jom kipur v jejich bytě v Upper West Side. Ale život nabere nečekaný spád a musí rychle najít svou další přednost - proměna z hospodyňky ve stand-up komičku je divokou volbou pro všechny kromě ní. (Prime Video)

Videa (7)

Trailer

Recenze (63)

Patw 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá podívaná. Sympatické, velmi příjemné obsazení, které skvěle funguje jak pořádně promazaný stroj. Interakce mezi postavami jsou zábavné, to duo tvůrců Palladino (především tedy Amy) umí, sledovat Rachel Brosnagan a její pravou ruku Alex Borstein je zábavné. Lepší seriál o začátcích ženského stand-upu by si člověk nemohl ani přát. Rozhodně je v seriálu vidět inspirace Joan Rivers a to je pro mě plusem. Perfektní podívaná za 5 hvězd. ()

barrahir

všechny recenze uživatele

Takovou bombu už jsem od Amy Sherman-Palladino nečekal. Stoprocentně autorský kousek bez kompromisů a kecání do scénáře nebo tlaku na sledovanost a je z toho bomba! Samozřejmě výbornej výběr hlavní postavy to pozvedává o 100%, tohle se naposledy povedlo s Lauren Graham. Bohužel, jak už to tak bývá, seriál kritiky velmi oceňován je v ČR zatím neznámý a nemá pro druhou sérii překladatele. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pani Maiselová by aj bola úžasná, len keby nerobila ten stand-up. A to je pritom ústredný motív seriálu, avšak tá dramatická vložka, vzťahy v rodine, to ešte bavilo. Akonáhle vystúpi na pódium, nepočul som jeden poriadny vtip. Úplne pripomína vulgárne komičky typu prasnica Salátová, alebo skôr do detailu a štýlom vystupovania je to Lujza Garajová Schrameková, dokonca som istý čas nadobudol podozrenie či tá Lujza nekopíruje tie stand-upy rovno z tohto seriálu. Navyše tie vtipu sú tu plné amerických reálií danej doby alebo histórie a nie vždy si človek vybaví kontext. Takže nič, ani kútikom úst mi nešklblo, a to som si na neho zavesil rybársky háčik. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Rachel Brosnahan je nová Lorelai. Jinými slovy Mrs. Maisel má všechno, co měly Gilmorky - rychlopalné dialogy, takové množství vtipů, že to nestačíte chytat, ale zároveň i lidské kvality, které seriál odlišují od sitcomu. Jsou tam i slabší pasáže, které by zasloužily proškrtat, ale celkově jde o podařený scenáristický comeback. Jen jedna věc mi nejde z hlavy: na to, že jde o seriál o stand up komičce, je hlavní postava překvapivě mnohem vtipnější, když není na stagi, ale baví se s vlastními rodiči. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak a je po posledním díle páté řady, padla opona a již nadobro. Neskutečně jsem se bavil, byla to opravdu fantastická jízda, teda první 4 série. Poslední série byla slabší, stále dobrá ale je dobře, že to ukončili bo v nejlepším se má přestat. Midge mi bude chybět a samozřejmě i Sussie :) Nevybavuji si mnoho lepších komediálních seriálů. Top! Těšil jsem se opravdu na každou sérii, hlavně díky Rachel, její herecký výkon je opravdu famózní. ()

Galerie (844)

Zajímavosti (21)

  • Séria bola oficiálne potvrdená ešte pred premiérou druhej série. (Astonko)

Související novinky

DC našlo svého Supermana

DC našlo svého Supermana

28.06.2023

V závěru minulého týdne v Los Angeles probíhaly závěrečné fáze konkurzu na nového Supermana do rebootovaného DC univerza. Šéf Warnerů David Zaslav, producent Peter Safran i režisér James Gunn… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Watchmeni vedou Emmy nominace

Watchmeni vedou Emmy nominace

28.07.2020

Televizní akademie oznámila své nominace pro 72. ročník cen Emmy. Ty se každoročně udílejí nejlepším seriálům, minisériím, televizním filmům a zábavním pořadům, přičemž jejich výběr probíhá na… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama