Reklama

Reklama

Bright

Trailer 1

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (527)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Dobrý úvod, zajímavá mytologie a bral bych seriál. Jako film to má ale nezvládnuté postavy, neoriginální zápletku, směšnou bandu záporáků a vyloženě odporně zkratkovité finále, které celkový dojem ze sympatického béčka sráží až někam do zbytečného a zapomnění hodného průměru, kde za zmínku stojí jen Will Smith a slušný vizuál. Škoda. Netflixu ale pořád fandim. 6/10 ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak strašně dobrý koncept upozorňující na současné problémy s imigrací, s rasismem, předsudky, sociálními nerovnostmi atd. Tak krásně z toho mohlo provedeno výborné drama s komediálními momentkami, ale ne. Někdo z toho chtěl mít "originální zápletku" na styl komiksovek a zase jsme se dostali k záchraně světa před nějakým mytologickým Kdovíčím. Pomoc. Proč. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není Shadowrun a mj. proto vypadá elfí fedarál jako Lofwyr, ale tím si nebudeme kazit náladu a mně to fsktučnosti nevadí. Celková nekonzistence a nelogičnost zejména chování a abilit postav mi už vadí, o místy trapných humotech nemluvě. Někdo to někde nazval 'jako by někdo přehodil Shadowrun ze stolu přímo na plátno' - ano, přesně tak to vypadá, včetně momentů, kdy si GM řekne sakra, souboj s tou partou asasínů mi družinka nedá, musím je nerfnout, jen nikomu nedošlo, že ve filmu to bude vypadat troška blbě. Ale jo, na druhý díl bych se podívala. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Blbé jak pučtok, postavy ploché, mytologie nechtěně směšná a rozhodně ani náznakem nevytvářející základy pro zajímavý a fungující svět. Přeplácaný mišmašový brak nad kterým by i pejsek s kočičkou ohrnovali čenichy. Jenže zároveň to záhy nabere zběsilé tempo, jde se z jedné akce do druhé a vůbec je to solidní přímočaré výbušné nablblé béčko jak se patří. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Od renomovanych tvorcov som uz dlho nic horsie nevidel. Vyzera to hnusne, ten uzasny napad nie je rozpracovany ani do podoby solidneho nametu a ma to neskutocne tazku rit. Od polky som sa uz iba nudil, facepalmoval a pri zaverecnej scene v nemocnici som sa prepadal od hanby ako pri lubovolnej casti kamenaku. 3/10 ()

Galerie (153)

Zajímavosti (12)

  • Pistole používaná Darylem Wardem (Will Smith) byla glock 19. Brokovnice použitá ve filmu byla Remnington 870. Další zbraně použité ve filmu byly útočná puška M4, AK 47, brokovnice UTAS a revolver S&W Magnum 500. (K98)
  • Max Landis prohlásil, že odmítl 1 milion amerických dolarů navíc během prodeje scénáře, jelikož požadoval, aby film režíroval David Ayer. Scénář napsal speciálně pro Ayera. (Jigvell)

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama