Reklama

Reklama

Bright

Trailer 2

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (527)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dobře obsazená blbost. Will Smith je furt borec, ale kombo drsnýho pouličního akčňáku a fantasy prostě něfunguje a ani ty jeho hlášky to nezachránily. Měli prostě vynechat magický píčoviny a bylo by to fajn. I když ten ork byl docela fajn a držkou a hlasem mi připomínal Kryťáka. A vůbec nechápu proč tam bylo to duo magický FBI. Neudělali za celej film nic. Skoro jako kdyby Edgar Ramirez prohrál sázku a musel za trest ve filmu vypadat co nevíc debilně, tak je připsali do scénáře :) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ale jo, povedlo se. Ani minuta nudy, odsejpá to jedna báseň, svět i mytologii se podařilo načtrtnout velmi obstojně, a celkem to je prostě takový blboučký guilty pleasure. Jenom mě holt furt přepadá smutek, když si vzpomenu, že má za sebou tenhle člověk Drsný časy, Street Kings a Patrolu... a teď točí "tohle". ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nie som si úplne istá kam tento film smeroval. Je pravda, že sa jednalo o niečo v čom si nedokážem predstaviť nikoho iného ako Willa Smitha v hlavnej úlohe. Podarilo sa dokonca pripraviť svet, v ktorom zapadnú všetky čarodejné rasy a vy to nakoniec vôbec nevnímate, čo bolo myslím i cieľom filmu. Avšak zdá sa mi príliš dlhý. Hlavní hrdinovia sa krútia v kruhu, niekam prídu, veľa ľudí zomrie, idú zas inam. Ak dobre počítam, stalo sa to viac ako tri krát, tak už to začne trošku liezť na nervy. Ten scenár je, nuž, tiež akosi otrepaný, veľa nadávok, ktoré by niekedy pôsobili efektne, ale v tom množstve sa to stratí. Mnoho situácii, ktoré mali byť trápne, sú aj trápne, ale opäť je ich v príbehu priveľa a preto začnú nudiť. Na druhú stranu, samotná akcia i nápad stojí za to, nemusíte pri príbehu príliš premýšľať. Zaujíma ma, či sa chystá aj iná časť, lebo veľa vecí vysvetlených nebolo. Nemusí to byť v rovnakom čase, ani s rovnakými postavami. Myslím, že prostredie, ktoré sa tvorcom podarilo vytvoriť je veľmi zaujímavé a zaslúži si hlbší prieskum. Dobrý Soundtrack. 60% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Blbé jak pučtok, postavy ploché, mytologie nechtěně směšná a rozhodně ani náznakem nevytvářející základy pro zajímavý a fungující svět. Přeplácaný mišmašový brak nad kterým by i pejsek s kočičkou ohrnovali čenichy. Jenže zároveň to záhy nabere zběsilé tempo, jde se z jedné akce do druhé a vůbec je to solidní přímočaré výbušné nablblé béčko jak se patří. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ayer se pokusil spojit svůj realistický pohled na policejní akce s fantasy příběhem, který kombinuje rasismus a nudnou báchorku o boji hnusných orků a zlých elfů. Upřímně už na papíře to nemohlo vypadat zajímavě a Ayerova nenápaditá až znuděná režie společně se znuděným Smithem (a to jsem si dlouho přál aby dostal nějakou zajímavou akční roli) to nijak nezachraňují. Příběh už pak je vyloženě debilní a akce až překvapivě nezajímavá. Rozhodně nejhorší Ayerům film. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (12)

  • Když se rozdělují policisté do služebních vozů, padne jméno Hancock. Jedná se o odkaz na film Hancock (2008), kde herec Will Smith ztvárnil ústřední roli hrdiny. (Yoshitsune)

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama