Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

  • USA I Spit on Your Grave III (více)

Nakoľko sa chce Jennifer Hills (Sarah Butler) raz a navždy preniesť cez krutosti, ktoré jej spôsobila skupinka idiotov na čele s mestským šerifom, rozhodne sa zmeniť identitu. Pod menom Angela sa presťahuje do nového mesta, v ktorom začína pracovať v Call Centre, navštevovať psychológa a pravidelne podstupovať skupinovú terapiu s ľuďmi s podobným osudom. K zbaveniu sa vidín či predstáv z minulosti, ktoré ju neustále prenasledujú, jej však začne napomáhať až nečakané stretnutie s mladou Marlou (Jennifer Landon). Tá ju začne zbavovať frustrácie špecifickou "zábavou": trestaním mužov, páchajúcich obdobné skutky, akými sa dopustili voči nej samotnej. "Obete" pre svoje hrádky nahádzajú počas samotných sedení, kde sa im vďaka poznačeným ľudom dostáva inšpirácie viac než dosť. Všetko z veľkej časti prebieha podľa plánu až do okamihu, kedy je Marla zavraždená. Táto udalosť spúšťa v Jennifer, alias Angele, pocit hnevu, ktorý si niektorí jednotlivci škaredo odskáču! Pomsta je totiž jediný pud, ktorý ju poháňa vpred. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (110)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asi před dvěma měsíci jsem zahlédl první zmínku o ISOYG3 měl jsem slzy v očích radostí a erekci, která po týdnu odpadla jakmile jsem se dozvěděl, že režisérem tentokrát není Steven R. Monroe, ale režisér průměrného Mischief Nightu. Říkal jsem si, třeba se polepší, přece nejlepší Exploitation sérii všech dob nesvěří jen tak někomu, no jakmile jsem uviděl první teaser věděl jsem, že zde něco nehraje a má předpověď byla bohužel správná. ISOYG3 má sice jedno lákadlo a to Sarah Butler, ale to ovšemže nestačí. Film se dlouho rozjíždí téměř 40 minut se pouze konverzuje a člověk doufá, že se to rozjede alespoň v závěru, ale né tihle dva režiséři očividně nemají ponětí o tom jak točit správné Explo. Tohle už není žádný Rape and Revenge, ale naivní vyvražďovačka v temných ulicích, kde se dočkáme pouze jedné gore scény, sice velmi povedené, zatímco nás ve dvojce bolely koule, zde nás bolí celé péro, ale zbytek byl poměrně odfláknutý a velmi nevyužitý. Naštěstí jsem se při filmu nenudil, utíkal rychle, potěšily oblečky ve stylu cute school girl a nasty Devil bitch a v samotném závěru poměrně drsná likvidace, která to vytáhne alespoň na průměr, ale zklamání roku a náběh na nejlepší hororovou sérii po Saw byl zde bohužel pohřben, snad se napraví reputace ve čtverce. 50% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Můžete mi říct, proč tohle někdo natočil? Kdyby to bylo ještě o stupeň debilnější, v pohodě tomu dám odpad. Protože jsem nudnější a víc bezduchý film dlouho neviděla. Vážně mi dělalo velký problém to dokoukat až do konce. A příjde mi, že Sarah Butler snad úplně zapomněla hrát. Jednička i dvojka byly super filmy, ale tohle už snad nikdo z nás neměl zapotřebí. Hodně mě zajímá, co se bude dít v díle čtvrtém. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bohužel už je tato série trochu vytěžená a není moc co vymýšlet. Jennifer ( Angela) se snaží vzpamatovat z onoho hrůzného zážitku a proto začne chodit na setkání znásilněných žen. Tam se seznámí s Marlou, která ji dodá odvahu a odhodlání se postavit nepříjemným mužům a utlačovatelům. To se ale bohužel brzo zvrhne a věci naberou rychlý spád. Pak už jen probíhá vraždění a mučení, ze kterého se Angele daří snadno vykrucovat. Konec je celkem překvapivý. "Ne všichni chlapi se ti snaží dostat do kalhotek." ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film predsúva jednoznačnú pravdu, ktorá prakticky sama osebe znásilňuje právny systém. Totižto s chudák obeťou je jednané horšie, ako s nekompromisne vinným hajzlom. Everything is fucked up! Snímok samotný, ale veľa nadšenia nespôsobí. Kráča odniekiaľ nikam a pôsobí len ako scénky nalepené na seba z dôvodu...vlastne žiadneho. Nemá to potrebnú šťavu, nemá to spád, spôsobuje len pocit, pri ktorom poctivý obyvateľ tejto planéty bude stále dúfať, že spravodlivosť raz dosiahne zadosťučinenie. Aj keď veľakrát radikálnym spôsobom. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho neočekával po nudné dvojce, ale jsem překvapen, že z toho nevznikl vyloženě fail. Koncept původního scénáře se trošku mění vůči pozici hrdinky a kdyby byl název jiný, tak mě ani nenapadne si série I spit on your grave vybavit. Rozjezd hodně vlažný, naštěstí bez žádných trapných dialogů a poslední půl hodinka docela ujde, scény pomsty jsou slušné. Mohlo to být horší...... 5/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • To, co často prožívá hlavní postava (představy vražd), je označováno jako denní snění, což je psychologický termín popisující představy a fantazie ve bdělém stavu v reálném prostředí a čase. (TwilightAC)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama