Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

Olík 

všechny recenze uživatele

S klidným srdcem mohu přistoupit ke kopírce a namnožit svoji reakci na čtení z první knihy R.L. Stina. Ukradený Halloween jde ruku v ruce s rokem 2015. Kdybych chtěl být rychlí a stručný, tak vypálím: kniha, bubáci, teenageři, Jack Black“. Možná že druhý příběh působí ještě víc dětsky a takovým tím typickým šmakem druhého pokračování, ale jinak jestli vás jednička pobavila, tak žádný strach z oživlých dýní a směle listujte. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl úlet. Proč by tedy druhý měl být o něco lepší? Samozřejmě je o něco horší, ale to v případě prvního dílu není úplně rozdíl. Filmařský blázinec, efekty v pohodě, herecky spíš podprůměr. Kdybych se nedočkal Jacka Blacka, který se tam teda navíc ještě mihne, neměl bych důvod si film ani pouštět. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé jako první díl,jen tentokrát hodně zjednodušené a v mnoha ohledech odporující pravidlům nastaveným v předchozím filmu.I tak je to ale slušně zábavné (i díky stopáži),celkem sympaticky udělané a snad jen ten konec byl až moc divně easy.Narozdíl od jedničky se tady asi objedu bez opakovaného shlédnutí...60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ožívání halloweenských figurek a atrakcí tematicky drží celkem pohromadě, ústřední pubertální trojice zase neotravuje a sem tam i slušně zavtipkuje – na dětské (trikové) strašidelné dobrodružství. (Samo)píšící se zápletka však postupem času ztrácí dech a rozhodně ji nenakopne návrat Jacka Blacka na pár scének, když se samolibě přiřítí zachránit situaci. Od minula se laťka snížila jen minimálně. 5/10 ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Proč to nízké hodnocení? Ačkoliv je děj velmi podobný jedničce, rychle to odsýpá, je tu pár nápadů a film nenudí. Parta 3 teenagerů mi nevadila, Slappy taky ne a Jack Black je tu v posledních 5 minutách. Sony to nasadilo do kin v blbý čas, ani ne měsíc po tématicky příbuzném filmu Čarodějovy hodiny (v obojím hraje Jack Black) a ač je Goosebumps 2 lepším filmem, vydělalo to méně než film Eliho Rotha ze světa čarodějů. On Goosebumps 2 vydělal i podstatně méně než jednička. Další díl pak asi bude jedině na Netflixu. 3* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)
  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)

Reklama

Reklama