Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (319)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujal už trailer, akorát jsem si říkala, takže jsme teď viděli to nejlepší z filmu a zbytek bude pitomost. Avšak byla jsem hodně mile překvapena, když jsem se pak na celý film podívala. Teenageři v hlavních rolích nebyli otravní (jak to většinou bývá), ale občas se jim podařilo i zahláškovat (nejlepší byl ovšem ten "nejlepší" kamarád hlavního hrdiny). Romance tam být musela, i když bych jí oželila, ale dalo se. No a zbytek byla docela sranda. Samozřejmě se dalo předpovědět kam film směřuje a jak to dopadne, ale já jsem se v průběhu dost bavila. Fanoušci příšer si tu přijdou fakt na svoje, je tu pestrá škála všeho možného a já si nemůžu stěžovat. 4* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byť nejsem kategorie, na kterou Goosebumps cílí, bavil jsem se dobře. Mělo to tak nějak všechno, co by člověk od rodinného fantasy chtěl, takže tu byl vtip, solidní efekty, trocha fungující romantiky a samozřejmě i dobrý nápad, ačkoliv oživlé knižní postavy nejsou ve světě filmu či literatury novinkou. A nemělo by se zapomínat ani na herce, kteří mě docela překvapili. Teď nemám na mysli Jack Blacka, ale především Odeyu Rush a Dylana Minnettea, kteří nejenže vystřihli ukázkově neprotivné teenagery, ale společně jim to ladilo i v dalších ohledech. Upřímně řečeno moc jsem nečekal a o to víc jsem byl na konci spokojenější. 80% ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Joe Black je částečně zpátky, (angl. Joe Black is Back) ale možná ne v takové formě, jak by tvůrci filmu chtěli. Oni také nebyli až tak dobré formě. I tak se jim mix laciných hororových záležitostí povedl ucházejícím způsobem. Mohlo to být o dost horší. Bude dvojka na Guantánamu, v KLDR či Detroitu? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ODEMKNULS NĚJAKOU KNÍŽKU? NEOTVÍREJ JI!…“ /// Puberťácká podívaná s variací na Jumanji (či Noc v muzeu?), páč příšery (z knížky) uvedou město do chaosu. Tady zřejmě jen proto, aby se Jack Black dokázal postavit svým démonům.Jde podívanou (hlavně) pro děti, takže čekejte jednodušší story u který brzo vomrzí i ten neustálej digitální bordel. Hoďka a půl by bohatě stačila. Taky by neuškodilo víc ftipu. Ale jestli vám stačí, že je vaší starý furt šestnáct… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Příběhy, který má na svědomí dětskej spisovatel Robert Lawrence Stine, neznám. 2.) Zamiloval jsem se do představy. 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Malé mesto, deti/tínedžeri, hrôzostrašné monštrá... Goosebumps je príspevok do žánru, ktorý je dnes v klinickom stave, ale v osemdesiatych rokoch valcoval každý rok kiná. Celé je to osviežené meta-námetom a fantastickým zvratom s jednou z hlavných postáv. Len škoda, že to skončilo na pomedzí retro amblinovky a korporátneho produktu s generickou akciou. Chcelo to režiséra so srdcom. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama