Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

ben666 

všechny recenze uživatele

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Aby film fungoval musí převažovat to dobrý nad špatným. Když toho dobrýho je naprostá většina, tak jsme svědky výjimečného okamžiku. Průser ale nastává, když toho fajn je žalostně málo a když už se něco najde umlátí to tuna odpadu. Pokud tenhle film mám skutečně brát jako pokračování skvělého prvního dílu, můžu říct, že je všechno špatně. Sly si klidně k Johnu, Rockymu, Barneymu mohl přidat další silnou postavu. Místo toho je pokračování podupáním všeho co první Plán Útěku dokázal. Pokud ale přimhouřím oko a budu název filmu brát jen jako titulek plakátu, který má někoho nalákat a tudíž brát viděných 90 minut jako samostatnou kapitolu, tak naštvanej nebudu. Místy jsem se i bavil. Vytknu jednu věc. Hlavní hrdina mě byl úplně volnej. Jinak to ale celé odsýpalo. Sem tam fajn bitka, můj olíbenec Sly a nastěstí krátká stopáž. 65 procent za fajn béčko. 45 procent za příšerný pokračování, takže suma sumárum 55. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenapíšu nic co se tu už neobjevilo, ale ona většina těch komentářů tady celkem sedí. Zbytečný horkou jehlou spíchnutý pokračování celkem obstojný jedničky která nebyla bez chyb, ale byla ok. Tohle neměl Sly zapotřebí svou (ne)účastí se tu degraduje na úroveň sádelníka, Bautista je tu pak úplně k hovnu. Hlavní rádoby hrdina je ťamanská nula bez charizma i záporák je ubohej trapáček. Když k tomu přidáme i fakt, že příběh nemá ani hlavu ani patu, tak to nezachrání ani skutečnost, že akční scény nebyly úplně nejhorší, ale když máte zbytek filmu v píči, tak je to chabá útěcha. A ten kdo to nacpal do našich kin, ať se nechá vyšetřit.20% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně krásný a promyšlený příběh s úžasně sympatickými postavami a luxusní zápletkou. Scénárista by měl povinně podstoupit odstranění mozku, protože nejen že je mu k ničemu, ale jeho mozek navíc ohrožuje životy nebohých diváků. Neskutečná sračka. Pokud čekáte Stalloneho nebo Bautistu, tak jste na omylu. Stallone zde hraje jen jakéhosi přítele na telefonu pro otravného šikmookého šulina. Po všech směrech naprostá katastrofa. Stallone to má za pár a zřejmě chce, aby se na něj vzpomínalo v co nejhorším duchu, jinak si nedovedu vysvětlit, že je ochotný se upsat k takovému hnusu. Tento film vznikl evidentně s minimálním vynaloženým úsilím výhradně pro to, že se tvůrci chtěli svést na vlně relativního úspěchu jedničky. Totální odpad! ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já se od srdce zasmála jelikož hlavní hrdina se jmenoval Shu (čte se Šu) a já jako Linh (čte se Lin) bych s ním fakt tvořila parádní dvojku - ŠuLin :-D škoda, že mě neobsadili to by bylo legendární a já bych mohla pyšně prohlásit, že jsem hrála se Slájem. Sice v hrozivý píčovině a jednom z největších průserů jeho kariéry, ale byla bych tam. Kdo se těší na Sláje a Bautíka tak Vám hned rozbliju iluze - Bautík tam hraje všeho všudy asi pět minut a Sláj možná 15-20. Zblitek filmu tam máme hrdinnýho Shu ve věznici Hádes, kde krom jiných potká šampiona UFC ve welterový váze Tyrona Woodleyho a rozbije mu hubu, aby se pak kámošili. Tyrone má krásný černý jméno Akala (s jeho postojem k rasismu až čumím, že ten film podepsal protože víc negroidní už je snad jen Mutombo nebo Dikembe) a fousiska jako černej Býn Ládin což vysvětluje proč je tak výbušnej. Každopádně to, jaká sračka film je, krásně ukazuje, že ho můžete v cajku vidět dávno před premiérou (cca měsíc) jelikož stejně každej ví, že do kina na to nikdo nepůjde. Chvilku jsem čekala, že šéf věznice bude 200 kg SS (Stývn Segal) a za pomoci dvou milionů střihů svede se Slájem minutový fight. Buddhožel se tak nestalo. Jinak chválím filmaře, že zaměstnávaj lidi postižený parkinsonem ale příště je dejte na jinou pozice než jako kameramana. S rozklepanou rukou můžou třeba Slájovi honit ptáka, ale třepotavej obraz 90 minut v kuse to kurva nechceš. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama