Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série, jakkoli je tady zavrhována, pro mne byla výborná, ale podivné rozhodnutí o natočení filmu na závěr se zdá být nesmyslným, popravdě jen prachsprostým, výdělečným manévrem. Ale sakra, Prison Break byl jedním z mých prvních seriálů, když už se ze mě stal serioznější divák, a já si ho ihned zamiloval. Možná proto nevidím žádné poklesy, chyby, protože je vidět nechci a jakékoli zakolísání vždy prominu. Tohle zakončení tedy už zcela může postrádat reálnost, střízlivost a naopak přibrat kyselost a přílišnou romantičnost, jen ne v mých očích. A happyend, čtu tady? Jak pro koho. 90%. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Spoilerujem. Nakoniec som si predsa pozrela aj Final Break, mala som najprv obavy, lebo seriálové zakončenie si nežiadalo pokračovanie. Ale koniec koncov to bolo príjemné prekvapenie. Záverom sa nám Scofield naposledy previedol, len to nechápem, že takýto superinteligent prečo musí s holými rukami spojiť 2 káble. Mimochodom ešte taký postreh-ja som nevidela zomrieť Scofielda :), takže pokračovanie ako poznáme tvorcov je úplne možné. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No upřímně řečeno se pořád ptám Proč?? Proč tento snímek vlastně vzniknul?? Aby doplnil příběh Prison breaku, patrně ano, ale jakým způsobem, to už je dosti sporné. Absolutně bez nápadu, to co se děje ve Final Breaku jsme již viděli v minulých 4 sezónách, takže nevidím důvov proč se v tom ještě patlat. Hlavní kámen úrazuje je hrozně béčkové pojetí. Scofield všechno vymyslí během pěti minut, všichni jsou hrozní kamarádi na život a na smrt, tohle působí přinejmenším dost lacině. No Tancrediová si vyzkouší lapák asi na tři a půl dne, kde se jí stačilo stát vše co Scofieldovi za celou dobu pobytu ve vězení :) Dle mého názoru: Opravdu zbytečné druhé zakončení seriálu... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Po dalším shlédnutí musím opět nechat na 5* :) už jen z úcty k perfektnímu seriálu, skvělému zakončení a krásným scénám. Naprosto dokonale promyšlené, udělané až do konečné scénky. Některé okamžiky krásně dojemné (videozáznam na lodi, útěk, pomoc od Gradchen, a mnoho dalšího..)Útěk provedený opět napínavě..Jsem velmi spokojená. Michael a Sara opět nezklamali. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama