Reklama

Reklama

Recenze (24)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale bavím se královsky. Dokonce David Duchovny se nám vrátil v jeho nejslavnější roli (;-)) Denise. Lynch nikam nespěchá a každá scéna napíná k prasknutí. Ta kombinace surrealistické lynčoviny a blbečků z policejní stanice Twin Peaks je neskutečně zábavná. Akorát si říkám, že přátelé a rodina Doughieho bere jeho výstřední chování celkem v pohodě. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade uznávam, že Gordon Cole má veľmi peknú kolegyňu z F. B. I. Tamaru Preston, a to je nové pozitívum, prečo som nadšený z nového mestečka Twin Peaks. Inak, ak by to niekoho zaujímalo, volá sa Chrysta Bell. Ohľadom štvrtej epizódky, tá mi prišla až moc nezáživná, v ktorej som mal možnosť vidieť „starých - známych” , čo celkom oživí pocity nostalgických časov. Síce tá herečka sa preslávila jedným pozoruhodným filmom Davida Lyncha... Bodaj by opäť pridali na plyne, vidieť Bobbyho Briggsa po dlhých rokoch, je strašne zvláštny pocit ! Vôbec taký nezvyčajný návrat, je sám o sebe - prazvláštny ! Som netrpezlivý, už aby boli ďalšie epizódy ! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí halucinogenní jízdě následoval tvrdý dojezd a podstatně přízemnější díl. Tak jak mě v úvodu třetí série dlouhovlasý Dale Cooper (alias Bob) nebavil, tak tato jeho mimoňská verze (alias Mr. Jackpot) je naprosto fantastická. Veškeré scény, kterých se účastní jsou fantastické. Zbytek se mi zdá lehoulince roztahaný. David Lynch roztočil hodně vysokou hru a ačkoli mám jen mlhavé tušení, co se to kurva kolem děje, tak si každý díl neskutečně užívám a těším se na další. Tohle je prostě něco mimořádného, na co každý měsíc nenarazíte. Mysteriózno je daleko za hranicemi běžné představivosti běžného konzumního diváka zvyklého na stereotypní hovna "pásové výroby" posledních let. [85 %] ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Majstrovstvo nezmyselných dialógov točených pre radosť v nostalgickom pomrkávaní na diváka, ale samozrejme aj pod kožu prenikajúci surrealizmus s podmanivými obrazmi a temnými filtrami. Kyle MacLachnan spraví dvakrát rovnaké nevinné gesto, no vyznie rôzne. Lynchovi to ide aj pred kamerou, Gordona Colea si ušil na telo a užíva si ho plnými dúškami. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, jak dlouho se může světem poflakovat člověk, jehož IQ nepřevyšuje dnešní datum. Nu, snad Cooper získá tu kuličku, co ukazoval jednoruký muž dříve, než bude muset zemřít. Trochu se nám upozadila kriminální linka s ředitelem školy a jeho vypočítavou manželkou, na druhé se straně se konečně objeví šerif Trooman, na kterého jsem chvíli nechápavě zíral, než se vysvětlilo, o koho jde. Hawk by už také mohl pohnout s hledáním svého dědictví, ale předpokládám, že všechno čeká na svůj správný okamžik. Každopádně tento díl nabídl mysteriózna pomálu a spíše to bylo o dlouhých záběrech na rozjímající tváře... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama