Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne snad že bych byl nějak extra velký fanda předchozích Andílků,ale oproti tomuhle je to hotové mistrovské dílo.Už trailer naznačoval,že nepůjde o nějaký světoborný kus,ale realita předčila všechna očekávání a noví andílci jsou snad nejhloupější a nejméně zábavný film,který jsem viděl za posledních možná i několik let.Akční scény jsou nevýrazné a některé nedávají moc smysl,humor nefunguje a zápletka je slabá i na podobný druh filmu.Nepomáhá ani fakt,že se film bere extrémně vážně ve vší té extrémní girl power,kdy muži jsou tu buď jen jako záporáci (kterým se navíc nedá moc věřit jak moc jsou evil),nebo úplná paka.Chápu,že se Elizabeth Banks snažila,ale stvořila naprosto nefunkční a zbytečný film,který ale není hloupý natolik aby bylo zábavné ho sledovat...20% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Stejné feministické hovno jako Kód 355. Jako Kód. Jako -kod- ko ko.. kokokodák. Opět takový ten až karikaturní aktivismus jako že všichni muži jsou zlí, všechny ženské jsou kladné a nefalšovanou parodií už pak byl "voice simulator"-  tedy, že Charlie je vlastně ženská. Tvl to je jakoby tvůrci prostě CHTĚLI, aby to propadlo a dostalo od lidí sadu, to už hlava nebere toto. Krom toho jsou ty ženské hrozně držky, ten třetí nový andílek byla hrozná tlama. Málem jsem vybuchl smíchy ve finále, kdy se všichni zlí chlapi váleli na zemi a začal prostřih na ostatní ženské, co stály opodál. Držka - střih - tlama -střih - ultradržka -střih - megatlama... Stydím se, že to píšu, ale zlatí Andílci s Barrymore, Diaz a Liu. Tam byly za záporáky i ženské a byť to bylo totálně pitomoučké, něco se tam stále dělo, byla tam přestřelená akce, co zabavila minimálně v negativním slova smyslu. Tu není skoro nic, aby se nad tím člověk zlomyslně bavil, neskutečně prázdné. Zasloužený propadák. Aktivisticky tlačená pitomost. Tlačená pitomost. ..čená pito... ..ená pi... ná..pi - ná pipipipipi. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Další feministický snímek, který Vám to vtlouká do hlavy od první minuty a vůbec to není hezký. Já věděl, že tenhle film bude sračka už od začátku ale tohle jsem fakt nečekal. Ani jedna dobrá akční scéna ani jedna scéna dávající smysl. Zápornou postavu prokouknete hned na začátku a pak jen koukáte jak Vám umírají mozkové buňky. Hlavní trojice jsou sice hezký baby ale proč to muselo dopadnout takhle to teda netuším. Už nikdy více. 15% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Charlies Angels" bude druhým najhorším tohtoročným kino zážitkom. Najhorším filmom to nie je, ale rozhodne to nebude film, na ktorý budem mať moc pozitívne spomienky. Mám pocit, že to bolo celé spracované s umelým scenárom, veľkou dávkou klišé a mizernou akciou. Pozitíva filmu? Poďme si ich vymenovať. Lebo pár ich tu je. Patrick Stewart je stále skutočný gentleman. A v tejto role mu to sekne rovnako skvele. Je pravda, že už som ho videl aj v lepších rolách a rozhodne nemá toľko energie v sebe ako pred dvadsiatimi rokmi, ale je to stále pán. Miestami sa na film celkom dobre pozerá, niektoré kostýmy vyzerajú dobre a Kristen Stewart (napriek tomu, že vie byť miestami trošku otravná) sa asi prvýkrát počas svojej kariéry rozbehla naplno a užíva si svoju rolu. Priznám sa ešte aj, že náš nemý zabijak vie byť celkom zaujímavý. No tam s pozitívami skončíme a poďme si povedať mínusy. V prvom rade je film mizerne napísaný. Je to strašne predvídateľné. Všetko čo si predstavíte sa v tomto filme reálne udeje. Viete rýchlo odhadnúť padoucha, viete ako to celé bude pokračovať a ako to aj skončí. Je to tak vysoko našablónované, že je mi z toho až zle. Postavy moc zaujímavé nie sú. Napriek tomu, že je tam nejaká tímovosť, tak som si ich nedokázal užiť. Najlepšia bola asi Elena. Jane mi prišla neskutočne nudná a Sabina zase vie byť miestami svojou energiou celkom otravná. Elena zase miestami veci popletie a má to byť vtipné. Myslím, že som sa na filme zasmial raz, no nespomeniem si na čom. Ale spomeniem si veľmi dobre na čom som sa nesmial. Na veľkom množstve narážok na iné filmy. Neviem prečo musí byť vo filme debata o tom, kto hral Birdmana a Batmana. Čo to pridá? Akčné scénky sú podľa mňa slabé. Veľmi veľa strihov, ktoré zamedzujú k tomu, aby sme videli skutočnú akciu. Len kamuflujú takto fakt, že reálne sa boje nejako moc ani neudiali. Nepôsobí to živo ani skutočne. Je to len otravné. A potom je tu ešte veľké množstvo potitulkových scénok a film proste nechce za ten svet skončiť. Tento film ma fakt nebavil. Bola to nuda, bolo to otravné. Nečakal som, že ma tento film tak otrávi. Ale bohužiaľ za to dostane aj svoj rating. Hodnotenie: D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tuctový akčný špionážny film. Nič viac, nič menej. Banks sa vyjadruje k feminizmu spôsobom, aký by sa hodil skôr do osemdesiatych, max. deväťdesiatych rokov, v tomto zmysle táto girl power pôsobí skôr ako dvojhodinový videoklip Spice Girls. Každopádne Banks ma príjemne prekvapila čo sa týka akčných scén a film celkom slušne šlape, ale prisámbohu som prvú hodinu vlastne vôbec nevedel, o čo kráča. Hlavnou postavou je Naomi Scott a osobne ju vďaka tomuto filmu budem naďalej sledovať. No a ešte k tomu búraniu stereotypov, milostná zápletka sa tu črtá medzi sexy akčnou ženskou a klasickým nerdom, ale reálni nerdi a panici by to nemali brať príliš vážne, aby sa v realite nespálili. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama