Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Ray Breslin je pro dej úplně zbytečná postava. Kdyby tam nebyl stejně by tu čínskou holku unesli, stejně by ji ti Číňani zachranili.... Je vidět že tam Slye dávají jen proto aby přilákali jeho fanoušky. Jinak je to film zaměřený na čínskou scénu. Je fakt že je to teda lepší než dvojka která by byla odpad nebýt 15 minut Stalloneho na konci. Akční scény a hlavně bitky jsou brutální a dobře natočený. Tohle Číňanům upřít nikdo nemůže. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po průměrném prvním díle a naprosto katastrofální sračce v podobě druhého Útěku jsem od tohoto třetího pokračování čekal všelicos, jen ne nic dobrého, o to víc jsem ovšem nyní mile překvapen a spokojen, že trojka je tím nejpovedenějším Plánem a ne, skutečně jsem se nezbláznil 8D. Myslím to naprosto vážně a nebýt nudné první poloviny filmu, šel bych s hodnocením klidně i výš. Bohužel, úvodní seznamovačka se všemi postavami, a že jich není málo, a následné zasvěcení do děje, je ale vážně zbytečně dlouhé a hlavně nezáživné, a nic moc se tam prostě až na pár minisoubojů neděje. Jakmile se ovšem děj a postavy přesunou do lotyšské věznice, podoba filmu se jak mávnutím kouzelného proutku změní ve velmi dynamický a našláplý nářez, plný opravdu záživné, efektní a nekompromisní akce, s velmi slušně vybudovanou syrovou atmosférou a dokonce i napětím a emocemi. Samozřejmě je to pak sice bez diskuzí celé zabalené do laciného obalu, ovšem díky celkovému zpracování mi to vůbec nevadilo, poslední půlhodinka je prostě parádní akční jízda, kde se to všechno řeže hlava, nehlava, k čemuž pak přispěl hlavně Jin Zhang, a byla jen velká škoda, že nedostali větší prostor i Dave Bautista a Daniel Bernhardt, i přesto je ale nutné podotknout, že obsazení trojky je, i přes společnou účast Slaye a Arnieho v jedničce, tím nejnadupanějším, a to i díky ústřednímu záporákovi, jehož si tu Devon Sawa též slušně užívá. A co se týče samotného Stallona, je fajn, že tu nebyl jen jménem do titulků jako tomu bylo u dvojky, zde se v druhé polovině do toho dokonce také poměrně intenzivně opřel a působil přesně tak, jak ho mám nejradši, tedy jako meganasranej stroj na zabíjení, který se s tím ani trochu nesere. Plán útěku 3 mě zkrátka mile překvapil, a i když se jedná o více než jednoduché, laciné béčko, vůbec mi to v tomto případě nevadilo, já se totiž u něj bavil vážně nečekaně skvěle. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Stále to nemá produkční kvality starších Stalloneho béček typu D-Tox a Sejměte Cartera, ale už to nebolí. John Herzfeld přeci jen není céčkový patlal a minimálně chápe to, jak by se měl vyprávět příběh a že akce je lepší, když do ní nervete dvacet střihů za vteřinu. Nemluvě o chytrém "uzemnění" konceptu, kdy tvůrci tentokrát rozumně pracují s tím, že nemají peníze. Sci-fi dvojka se pak v podstatě rovnou ignoruje a třetí díl dějově přímo navazuje na jedničku, což dává fanouškům příležitost k tomu, aby se nikdy nemuseli do otřesného Hádesu vracet. Trojka je naopak film, který člověk čas od času klidně zapne v televizi a bez újmy ho absolvuje. Na jedničku stále chybí několik mil, ale oči z toho tentokrát nekrvácí a Sly není jen do počtu. V rámci béčkového žánru neurážející kousek. To je něco, v co jsme po úděsné dvojce vážně ani nedoufali. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o takový průser jako posledně, ale Sly by měl svoje budoucí filmové projekty vybírat s větší rozvahou. Film nabídne absolutně jednoduchý příběh odehrávající se převážně ve tmavých scénách, aby si divák nevšiml nízkého rozpočtu. S akčními scénami se docela šetří a vetší množství akce je v poslední třetině. Max Zhang to docela rozbalí ve dvou scénách. Dave Bautista nedostal tolik prostoru a má jeden spíše průměrný souboj. Sly za celý film zpacifikuje pouze čtyři protivníky. Hlavní záporák nezaujme, protože je nevýrazný a nemá charisma. Film má pouze 87 minut. [Ray Breslin: „I'm done with prisons.“] HODNOCENÍ 40% ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý podprůměrný film který skoro nemá čím zaujmout snad jen celkem pohlednou unesenou dcerou čínského milionáře a dokonalým závěrečným songem,písní Shoot You Down od WØLFFE.Oceňuji však na tomto filmu jednu věc,že nemusím číst stupidní komentáře typu:,,Není to podle knižní předlohy,postavy se liší oproti knize" a další voloviny.Divák tu může naštěstí jen porovnávat s předchozími díly Plánu útěku a jedničce která se hodně povedla i humorem byla nabitá se další díly již nikdy nevyrovnají.Stallone je v mnoha ohledech precizní,ale prostě model nastavování jaký před lety uplatnil na sériích o Rockym a Rambovi nelze uplatňovat do nekonečna a na všechno.Chápu Sylvestra Stalloneho že chtěl navázat na úspěch jedničky a svézt se na opojné originalitě filmu a tak po hlavě skočil do druhého dílu na kterém pohořel,teď zkusil uplatnit své zkušenosti i ve třetím dílu,ale také žádná sláva a tak trochu mi připomněl manželské páry které mají jedno dítě holku nebo kluka a rozhodnou se pro druhé aby měly doma obě pohlaví a ono to nevyjde a tak to zkouší několikrát až nakonec mají doma třeba čtyři dcery nebo čtyři syny a na další pokusy už zklamaně rezignují.,,Slyšíš to Sylvestře?Také rezignuj nebo se staneš "hrdinou" v sérii filmů o ničem". ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama