Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou dramatického příběhu je Tom Sanders, spořádaný otec rodiny, odborník na počítače a vedoucí pracovník renomované počítačové firmy DigiCom. Stejně jako ostatní očekává, že bude při fůzi firmy povýšen na viceprezidenta. Překvapeně však zjistí, že jeho šéf Bob Garvin nabídl místo atraktivní a ambiciózní Meredith Johnsonové. Tom s ní před deseti lety prožil vášnivý milostný vztah, který však nyní považuje za mrtvou minulost. Meredith se jej pokusí svést, a když se jí to nepodaří, obviní ho ze sexuálního obtěžování. Současně začne podkopávat jeho postavení ve firmě. Způsobí, že Bob přijde pozdě na důležitou poradu, a navíc jej před Garvinem i spolupracovníky znemožní. Přestože jej všichni zrazují, najme si Tom zkušenou advokátku a na její radu se rozhodne kolegyni zažalovat. Vedení podniku nemá na veřejném projednávání skandálu zájem, protože by to mohlo před důležitou fůzí ohrozit pověst firmy. Tom však odmítne řešit situaci interně. Navíc dostane anonymní vzkaz, který jej upozorňuje, že ve hře jde Meredith o mnohem víc, než je patrné. Přestože se mu podaří spor vyhrát, díky náhodně vyslechnutému hovoru zjistí, že je v mnohem větším nebezpečí, než se zdálo. (TV Nova)

(více)

Recenze (188)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl, že pro správného ješitného chlapa je tak nějak povinnost napálit přinejmenším čtyři hvězdy. Konečně totiž někoho napadlo upozornit na to, že i žena může být sexuálně ubohou. Navíc mám pocit, že většina divaček po shlédnutí prohlásí něco ve stylu; "Když Douglas pořád říkal ne, tak proč i přesto držel?" Z čehož by vyplývalo, že žena se vlastně nemůže zachovat špatně. Vždy je viníkem muž. Ješitný muž. Krom působivého zpracování si z filmu v mysli uchovám i následující citát. "Nešplhej nahoru až k Bohu. Mohl by tě shodit." ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Mám ráda tu scénu, jak se Demi na Michaela vrhne, protože i když Douglas úplně nesplňuje moje představy nejsexy muže světa, v jistých okamžicích mu to moc sekne :-) Škoda, že si ten film neudržel podobnej (sexuální) náboj po celou dobu a nakonec se z toho vyvinula (průměrně zapomenutelná) konspirační story, která mi tam tolik nesedla... ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná podíváná z dob, kdy se podobných filmů točilo mraky. Ústřední dvojice Douglas - Moore to holt uměli dobře rozjet. Super hláška, když při "předsouudním slyšením" advokát popisoval jejich bývalý vztah: Sex, někdy i 2x denně, vibrátory, sodomie, perverze. Je to tak? A Dagles : Ano, ale někdy sme koukali i na zprávy :o). Demi Moor je tak zvláštně sexy, svoje vnady sice neukázala jako ve Striptýzu, ale nechá se na ni koukat. Na Douglase mám slabost, takže tenhle film (především díky němu) hodnotím za 4*. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Předlouze překombinovaný film, klišoidní až běda... Jako vycucaná z prstu působila tahle story a hlavně v ní užitá rádobyodborná hatmatilka již v době svého vzniku, dnes zbývá již jen značně vyčpělá a až místy se svou >vážností< směšná hollywoodština s duchem poněkud >nonfiction< story... Demi se svými silikonovými implanátky mohla už tenkrát vzrušit tak leda chlápka s mozkem technokrata v krizi středního věku a vizáží M.D., jinak celý film jen vaří jakési fůsaté pseudoproblémy s jednou fůzí, až je uvařeno, zfůzováno, všichni si zatleskají a jsou nádherní, howniwood je uspokojen, jak nastínil závažnost tehdy módního sexuelního hastrošení a... Ach jo, stojí to celé za rozvláčný komentář? Neee... Dokonale průměrný, byť řemeslně zdařilý film. Dvě a půl hvězdičky, zaokrouhleno nahoru jen za těch několik na svou dobu zajímavých zvláštních efektů. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Velmi dobry thriller o teme sexualneho obtazovania tentokrat s vymenenymi ulohami a tak je obetou chlap. Tato linia je spracovana kvalitne a napinavo. Skoda, ze sa film viac nevenuje aj dopadu na rodinu Douglasovej postavy. Namiesto toho film obsahuje zbytocnu liniu zakulisnych intrig vo firme ohladom fuzie a dalsich nudnych zalezitosti. Roztomilym bonbonikom su zastarale PC technologie ktore sa tu hojne vyuzivaju. Na druhej strane tu virtualnu realitu stale doma nemam, takze v niektorych ohladoch je tento film stale napred voci realite. Herecke obsadenie je hviezdne a exceluje hlavne Douglas a Moore. Zvysok je do poctu. Takze vysledkom je film s originalnou temou ale trochu nesudrznym spracovanim. Napriek tomu som celkom spokojny. 7/10. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama