Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

Katie88 

všechny recenze uživatele

Dejdar ve flanelové košili pojídající špek s cibulí, hrající na trumpetu v roli macho hrdiny se srdcem ze zlata, mi přijde jako dobrej bizár. Polívková to je klasika, prakticky stejná role ve všech filmech a tady navíc byla pěkně nesympatická. Asi neurazí a už vůbec nenadchne, ale zaručeně pobaví. Jen si nejsem jistá, jestli to co mě pobavilo, bylo tak myšleno. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mých hodnocení to už musí vypadat, že nemám rád Annu Polívkovou, ale není tomu tak. Vůbec nic proti ní nemám, vadí mi jen filmy a seriály v nichž se v poslední době objevuje. Tento snímek byl jen další verzí neuvěřitelně provařené romance o nerudném (dosaďte si samce dle výběru- např. hrobníkovi, vykradači chat, zálesákovi, Krokodýlu Dundeem a podobně) a emancipované ženě z velkoměsta, která svádí marný boj s přírodními živly, faunou, flórou a podobně. Tím pádem musí být od počátku každému zkušenému divákovi (tj. takovému, který viděl už alespoň tři filmy na stejné téma) jasné, jak se bude děj vyvíjet i jak to celé dopadne. Znovu jsem si připomněl, proč nemám v oblibě dětské herce (blíže viz. komentář bubun), opět jsem si vychutnal "rafinovaný" product placement a zoufale jsem chrčel u dějové linie s Heleninými rodiči. Nebyl to pěkný zážitek a závěr musel svou přeslazeností vyřídit nejednoho diabetika. ()

Reklama

petokucho 

všechny recenze uživatele

Prijemny rodinny film, ktory si urcite minimalne 3 hviezdy zasluzi a tie zhadzovacne hodnotenia/komentare akoby tu uz bol klasicky folklor na "ceskoslovenske" filmy tohto typu. Ja za krasne prostredie Tatier a detske postavy (hlavne Kulisek) davam v pohode aj stvrtu. Klisovitost mi nevadi, naopak obcas je fajn si pozriet aj lahky, pozitivny hoci aj trochu naivny film. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Začátek hroznej. Divná ženská, divný dítě, zlej chlap, zlý dítě, zachraňovali to rodiče (pan Polívka a skvělá paní Preissová). Od vany jsem se začala celkem bavit a ke konci nestačila protáčet oči. Klasický nenávidím-miluji příběh, zasazený do celkem zajímavýho prostředí vysokohorské... no... chaty. Herecké výkony většinou rozpačité, předvídatelný děj, mně osobně se to do paměti jinak zvlášť asi neobtiskne, avšak v rámci současné české romantické komedie to vidím jako celkem koukatelný průměr. 2,5* ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Za tohle by měli zavírat! Jak dlouho ještě divák strpí tohle plácání nesmyslů, jehož cílem očividně nikdy nemá být film, ale jen utracení prostředků od sponzorů s tučným záchytným za nehty? Pokud na tohle přispíváme z daní, emigruju. Už někdo řekněte nahlas, že Anna prostě nemůže nikdy být femme fatale, protože kromě jistých ehmm potatěných předností zná jediný herecký výraz! Otřesná je i snaha o romantiku. Nefunguje tu vůbec nic! A ten anglický zpěv a la Monkey Business, i tohle blbý. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení začalo 23. 11. 2018 v Tatranské Lomnici. V listopadu a prosinci 2018 se točilo v Nízkých Tatrách na Chopku. (KateDanny)
  • Štáb měl možnost točit v reálném prostředí na vrcholku Chopku jak interiéry, tak exteriéry. Když postavy vybíhaly z horské chaty, tak opravdu do mínus sedmnácti, do vichřice a vracely se zpět do chaty, kde se v reálných chodbách a pokojích příběh točil. (ČSFD)

Reklama

Reklama