Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Potenciál seriálu s neokoukaným prostředím autobazaru a kontinuitou a různorodostí zákazníků potápí občas dost zvláštní přístup k tomu, jak mezi jednotlivými smluvními stranami putují auta a celá dějová linka s dítětem/zamilovaností. Petr Čtvrtníček hraje svoji klasiku, kterou nejspíš budete znát z Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? nebo Jak jsme startovali internet. Výhoda tohoto typu seriálu je v tom, že mockumentary nepotřebuje žádné kreativní záběry, takže tento internetový seriál je na to jako dělaný. ()

honzii 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, pro mě je to promarněná příležitost. I ten Čtvrtníček vypadá, že ho to nebaví hrát. Ano, pár hlášek dobrých, ano, Jarda Plesl je bůh, ale je to prostě scénáristická nuda. Blaník byl úspěšný, protože byl svižný a každá epizoda měla nejen nápad, ale i solidní dramaturgii. Oproti tomu jsou tohle jen takové nudné etudy, které už si ani nemám chuť pouštět. Čtvrťas holt neutáhne všechno. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů značně kolísala, některé byly fantastické, některé nic moc. Mě upřímně nebavila ta "milostná linka", která v tom seriálu byla hlavně docela zbytečná. Co se týče obsazení tak Čtvrtníček naprosto skvělý, Jaroslav Plesl taktéž, ale Lucie Polišenská mě moc neseděla, ale to je tím, že jí nemám jako herečku příliš rád. Sjel jsem to v podstatě na jeden zátah, ale podruhé si to asi už nepustím. Některé hlášky naprosto geniální, celkově ale průměr. 60% ()

Nechic 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit herecké výkony, je to prostě krátká sranda, tak se dá leccos odpustit. Jenže ten děj tak hrozné kolísá mezi absolutní peckou, že se válím smíchy a trapnou nudou, kdy to chci vypnout až to možné není. Je to škoda, děj autobazaru zaručuje spoustu neotřelých příběhů a pár se povedlo použít na výbornou, ale vaření z vody je díl od dílů znát víc a víc. O trhlinách v ději nemluvě. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se velmi bavil. Kdo nikdy nekupoval nějaké to starší auto a nedostal se při tom do kolize s lidmi podobným Čížkovi. S postupujícím časem bohužel ubývá nápadů. A čemu se bude průměrný český divák smát kromě vtipu ano sprostým slovům. Ne že by do hantýrky podobných týpků nepatřili, ale vulgarity jsou jako koření a některé epizody připomínají jídla co pálí dvakrát. Jednotlivé epizody by se dali hodnotit od ***** do totálního odpad!u, Takže zatím za slabší *** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V čase 9:05 je vidět v zadním bočním skle auta odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • Ve 2. minutě v pozadí hraje „Brown Girl In The Ring“ od Boney M. (SONY_)

Reklama

Reklama