Reklama

Reklama

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

  • Slovensko Doktor Martin: Záhada v Beskydách (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Cocacolix odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatujete na Pelíšky? To měl být původně televizní film. A tohle? To je špatnej film i pro televizi a přesto měl v ČT někdo pocit, že bude dobrej nápad nasadit to do kina. To málo, co měl člověk rád na seriálu, tady chybí. Dochází zde spíš k předání žezla pro spin-off s policajtem - ňoumou a představení nových podpůrných rolí. Jako absolventský film by to bylo jakž takž, ale odpustit tenhle příběh a zpracování profesionálnímu štábu z ČT prostě nejde... ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Film trpí svoji televizností. Neměl bych s tím problém, ale pokud je uváděn v kině, pak očekávám větší kvalitu. Většina postav ze seriálu se pouze mihne, aby se neřeklo a nemají téměř žádný význam. Největším mínusem je pak strážmistr Topinka, který funguje jako vedlejší postava seriálu, ale tady přebírá druhou hlavní roli, což je, samozřejmě, z důvodu, že se blíží jeho navazující seriál. Dost to zamrzí, protože ta role Donutilo i seděla, ovšem tímto směrem ne. ()

Reklama

ac3r 

všechny recenze uživatele

Jak to vešlo do kin, tak zavládla hysterie jak kdyby to bylo Playgirls III, tak si říkám proboha, že by to až tak zesrali, ale evidentně na to akorát zaběhli místní mozkovny považujíc se za těžký experty a když to není nějaká oscarová gayptákovina typu Moonlight, tak automaticky solí odpad, kór jak jde o CZ film :-) Prostě další trošku natažená epizoda, která volně navázala už na lehce upadající druhou řadu a která nijak nevybočuje z toho co bylo vidět v seriálu. Zápletky tam byly podobně primitivní, Topinka stejně cirkusácký, tak nechápu co tady někteří zas mají. Hodnocení něco mezi 2-3, přikloním se ke třem díky Elizavet :-) Do kina bych na to teda taky ale nešel, to je pravda. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Seriál Doktor Martin mě velmi oslovil a bavil, takže jsem byl zvědavý na filmové pokračování. Tomáš Topinka tu má více prostoru, neboť příběh se z medicínského prostředí posouvá více k detektivnímu, čímž je naznačen i směr, kterým se bude odebírat jakýsi spin-off Strážmistr Topinka. Tento film je po všech směrech důstojným pokračováním seriálu, jde o oddechovku, která dokáže pobavit a řada vtípků je vskutku povedených. 4* jsou možná trochu moc, ale těch nízkých hodnocení je tu dostatek, takže skrz můj subjektivní pocit nemám problém jít s počtem hvězdiček výš než na průměrné 3*, které by byly možná objektivní. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Seriál nebyl žádný zázrak, ale ke zpříjemnění pátečního večera postačil, pár humorných scén a vtípků by se našlo a dle mého názoru je Miroslav Donutil jeden z našich nejlepších herců dnešní doby a seriál si samozřejmě ukradl pro sebe a bavil. Doufal jsem, že tento film bude příjemným zakončením seriálu a bude se věnovat především "Doktorovi" a jeho rodině a bude se výhradně točit kolem vztahu s jeho přítelkyní a k synovi. Bohužel se tak nestalo, namísto toho se tu řeší nějaký triviální promlčený případ, který nikoho nezajímá a jako třešnička na dortu Topinka, který dostal kupodivu mnohem více prostoru než Doktor Martin. To si Česká televize dělá z lidí srandu nebo to myslí vážně? To už je opravdu bizarní záležitost a ještě této dementní postavě věnují následně celý seriál? To si vážně myslíte, že na to bude někdo koukat? Navíc představitel Topinky Mikluš nemá šanci sám bez Donutila (i když se prý v některých dílech mihne, už bude jen jako vedlejší postava) tento seriál utáhnout a X dílů bavit jen svou demencí. Smutné. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Služební vůz Volkswagen Tiguan, se kterým jezdí slovenský policista Lubomír Ostrý (Marek Geišberg), má poznávací značku BA-496YZ. Na Slovensku jsou ale kombinace s „Y“ na předposlední pozici vyhrazené pro přívěsy a traktory a na osobním autě taková značka být nemůže. (Martin_L)

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Reklama

Reklama