Reklama

Reklama

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

  • Slovensko Doktor Martin: Záhada v Beskydách (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Naprostá šíllenost mimo jakoukoli realitu se scénářem, jak od žáků pomocné školy. (dle očekávání.) Ovšem, ani zvlášností a bizárnosti nedokáže pobavilo. To už je pak průšvih! Trailer jel slušný bomby, takže i když jsem nebyl v kině, k  živému vysílání ČT  na notebooku jsem dneska lehal docela natěšeně...a dojížděl velmi otráveně. I seriál byl lepší, hlavně 1.řada byla docela slušná. Ale tohle!  Film na seroš ani nenavazuje, je hlavně o příšerném Topinkovi, takže navíc podvod na diváky. Chtít za tohle peníze, v kině je nechutné. Dál se mi ani nechce nic psát, protože by to bylo nošení dříví do lesa. Další kritiku zajistí určitě ostatní, už se těsím. A že je něco takového blbost nejvyššího stupně pozná snad každy. Krom pana Záhradky a Končinského, ale o těch se radši nebavme. Akorát litujme, že se paní Štěpánková rozloučila v něčem takovém. Odpad jsem nedal, jenom díky tomu, jak ho dávám nerad. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Seriál nebyl žádný zázrak, ale ke zpříjemnění pátečního večera postačil, pár humorných scén a vtípků by se našlo a dle mého názoru je Miroslav Donutil jeden z našich nejlepších herců dnešní doby a seriál si samozřejmě ukradl pro sebe a bavil. Doufal jsem, že tento film bude příjemným zakončením seriálu a bude se věnovat především "Doktorovi" a jeho rodině a bude se výhradně točit kolem vztahu s jeho přítelkyní a k synovi. Bohužel se tak nestalo, namísto toho se tu řeší nějaký triviální promlčený případ, který nikoho nezajímá a jako třešnička na dortu Topinka, který dostal kupodivu mnohem více prostoru než Doktor Martin. To si Česká televize dělá z lidí srandu nebo to myslí vážně? To už je opravdu bizarní záležitost a ještě této dementní postavě věnují následně celý seriál? To si vážně myslíte, že na to bude někdo koukat? Navíc představitel Topinky Mikluš nemá šanci sám bez Donutila (i když se prý v některých dílech mihne, už bude jen jako vedlejší postava) tento seriál utáhnout a X dílů bavit jen svou demencí. Smutné. ()

Reklama

pafka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film rozhodne patri do TV, v kine by to asi byla nuda. Ona to byla nuda i v TV, ale tam tomu dokazete neco odpustit. Kupa nelogicnosti, toporni epizodni herci Taclik a Bartoska. U serialu se mnohokrat smeju, tady asi jednou za hodinu. Doktor Martin serial mel filmem zacit, ale rozhodne ne skoncit, kdyz uz je to tema opotrebovane.To by k tomu musel sednout skutecne dobry scenarista, coz se nestalo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Amatérismus, který umí televizní obrazovka milosrdně rozpouštět, nafoukne na velkém plátně do obludných rozměrů. Dokonale jalový scénář . V první půlce se nic neděje, herci se tváří mile nahlouple. Druhá půlka je parodie, kterou ale tvůrci nezamýšleli. Naštěstí kouzlo roubenek mezi lesy zničit nedokázali. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako celovečerný film k pôvodnému seriálu je tento počin ozaj len slabým odvarom a tak povediac úplne zbytočným. Scenáristicky je to peklo a ten akože záhadný dej bol asi len iróniou. Donutil mi s tým malým chlapcom úplne nesedí a ostatné postavy sa chovajú tak hlúpo, že je asi zbytočné to aj spomínať. Už len to, že tak nezaujímavá postava, akou je Topinka, tu má hlavné slovo, je znakom nekvality. Navyše moja obľúbená Marcinková tu dostala len pramálo priestoru. 40 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Služební vůz Volkswagen Tiguan, se kterým jezdí slovenský policista Lubomír Ostrý (Marek Geišberg), má poznávací značku BA-496YZ. Na Slovensku jsou ale kombinace s „Y“ na předposlední pozici vyhrazené pro přívěsy a traktory a na osobním autě taková značka být nemůže. (Martin_L)

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno