Reklama

Reklama

Youngblood

  • USA Youngblood
Trailer

Obsahy(1)

Rob Lowe v tomto filmu ztvárnil titulní postavu, mladého hokejového génia s talentem střílet branky, ale s holubičí povahou. I přes jeho křehkou náturu ho trenér Chadwick dá na soupisku. Jeho účinkování ale nemá dlouhého trvání - pošlou ho totiž domů poté, co ho vyřadí jeden obzvláště nepříjemný protihráč Racki, který mladíka brutálním způsobem nemilosrdně pošle k zemi. Sklíčený Youngblood se vrací domů na kanadský venkov, kde ho jeho otec a starší bratr utvrdí v tom, že hokej není pro slabochy. Za jejich dohledu okamžitě začne s "bojovým" tréninkem, aby se připravil na svůj návrat a vyrovnání účtů s Rackim. Mezitím se také zamiluje do trenérovy dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Klasická selanka o tom, kterak chlapec z venkova ke štěstí na ledové ploše přišel, ale za prvé mám slabost pro hokej, za druhé jsme se na to dívali ve škole místo učení a za třetí se tam kromě Patricka a Roba objeví i mladý Keanu Reeves. A i dnes je člověk za nějakou příjemnou pohádku, kde hlavní padouch dostane hokejkou místo mečem, občas docela vděčný. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ve své době, tihle dva aspoň znamenali pár jistých fanynek. Dnes tomu tak není a na Patricka Swayzeho by si asi nikdo nevzpomněl, kdyby se neustále v televizi neopakoval Hříšný tanec. Nebyla by to taková škoda, ale takový Rob Lowe je na tom v mých očích ještě hůře. Herec, který si myslí, že se svou tvářičkou zlobivého chlapce a modrýma očima dokáže přepsat nápis Hollywood na LoweHood. Má smůlu a jistě to už kdysi dávno zjistil a tak zůstal u svých filmů pro televizi a je to jedině dobře. Neskutečných 22 let starý snímek působí většinu času jako ještě starší a to je dost smutné. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Svého času (jako malý kluk) jsem tenhle film zcela nekriticky miloval. Když jsem jej náhodou viděl přes zimu a mrzlo, hned jsem vyrážel na rybník a poctivě trénoval, abych se také stal hokejistou. :-) Jinak to není žádná hitparáda, ale mám na něj příjemné vzpomínky, které si raději dalším shlédnutím nebudu kazit. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Výhra nie je všetko. Výhra je to jediné!..." Tento film je jeden z mojich veľkých restov z minulosti. Spolužiaci si o ňom v škole rozprávali ešte v dobách VHS kópií, takže všetko podstatné som už vedel vopred. No a k filmu som sa dostal až teraz po vyše 20-tich rokoch! Atmosféra 80-tych rokov so všetkým tými skladbami, štýlom obliekania a účesov je skvelá a na chvíľu som sa vrátil v čase. Celkovo príjemný film na hokejovú tému s trochou love story. Potešia i mladé tváre na čele s R. Loweom, P. Schwayzem, ale hlavne mladučký K. Reeves, ktorý sa tu mihne na pár sekúnd. 70%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Subjektívne hodnotenie spôsobené nostalgickým závanom a vo svojej dobe skvelým rebelským obsadením na čele s Robom Loweom a Patrickom Swayzeom. Mladý Keanu tiež potešil. Hokejovo je to samozrejme fraška toho najhrubšieho zrna, taký Miracle je oproti tomuto nedostižná modla, ale to je troška iná kategória. Pasoval by som to za film podobný Cruisovej Správnej hre. Rádoby sladučká limonáda, ktorá v dnešnej dobe neobstojí ani v TV, ale s ohľadom na spomínanú nostalgiu a dané dve mená v danej dobe to bolo fajn. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Jessica Steen strávila natáčením role přítelkyně Dereka Suttona (Patrick Swayze) 2 týdny, avšak nakonec byly všechny její scény vystřiženy. (Monco)
  • Keanu Reeves si zahral vo filme mladého brankára tímu Hamilton Mustangs aj vďaka tomu, že na škole chytal za univerzitný tím De La Salle College Oaklands. (Raccoon.city)
  • Za tým Thunder Bay Bombers, který byl ve filmu vykreslen jako tým záporáků, se ve filmu objevil Paul Cavallini. Tento komparzista následně v letech 1986–1995 odehrál 564 utkání v NHL, v roce 1990 se zúčastnil i utkání hvězd. (lundgren86)

Reklama

Reklama