Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (316)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další díl této slabé hororové série. Ta panenka prostě nemá na to, aby utáhla celý film i s přítomností známých jmen. Atmosféra i lekačky jsou nic moc a jsou předvídatelné. Celé se to odehrává v domě Warrenových. Jejich dcera Judith zůstane doma se svou chůvou a s její kamarádkou. Ta nechtě vypustí Annabelle z vitríny a duchové se začnou činit. Ještě je tam drobná romantická zápletka. Samotné poražení panenky mi přišlo dost snadné... "Je to všechno tvoje vina!" ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Třetí díl logicky pokračuje v příběhu dvou předchozích dílů, ale s tím rozdílem, že z toho tvůrci místo duchařského hororu udělali takový skoro soft teen horor, u kterého se místy spíš bavíte, než děsíte. I tak si ale za ten nenápadně nápaditý posun film vysloužil tři pohodové hvězdy. Je to trošku jiné, než byste čekali, ale v rámci třetího dílu je to vlastně krok dobrým směrem. ()

Reklama

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí Psycha sa niektorí ľudia báli sprchovať, po Čeľustiach plávať v mori. Po Blair Witch stratili chuť na dlhšie prechádzky v lesoch mierneho pásma a po Upírovi z Feratu šliapnuť na plyn. Dúfam, že niekto napíše knihu alebo štúdiu o podmienených reflexoch viažucich sa na kinematografiu, môžem prispieť vlastnou skúsenosťou - po Annabelle 3, ak niekomu spadne na podlahu ťažšia minca a začne sa niekam kotúľať, napr. smerom ku mne, dostanem anafylaktický šok. Duchárska vlna posledného desaťročia je nepochybne silne ovplyvnená estetikou krátkych strašidelných videí - fejkových i skutočných - ktoré v ohromnom množstve kolujú internetom. Túto "novú vlnu" vítam, možno konečne režisérov naučí poctivo budovať atmosféru, keď už nemôžu pracovať s vnútornosťami. Jedna hviezda dolu za prebytočného vlkolaka. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování mě celkem zklamalo, příběh nebyl špatný a dokonce nabídl i možnost na další filmy, nevěsta a převozník ale to je asi tak vše. Herecký se to dalo, Warenovi tam sice chyběly hodně ale aspoň se tam ukázaly. Tentokrát sem nedostal žádnou dávku strachu ani pořádné děsivé hudby, nebo trocha napětí, prostě skoro nic což mě nejvíc mrzí. Použily do filmu tak moc příběhu okolního zla až prostě to bylo rychlé a hlavnímu příběhu se moc nevěnovaly. Konec byl rychlý a jednoduchý žádný pořádný strach se nekonal což je škoda, a zlo bylo rychlé zahnano zpět. Celkem mě to štve protože tenhle svět Annabelle mám rád a i její okolí ale tady prostě pokazily asi to nejhlavnější a to strach, že se půlka věci ani neukázala už neřeším to je zvyk ukázky. Konec trošku dojemný který se mi líbil. Pokuď se Annabelle hodlá vrátit určitě bych hodně věcí napravil a změnil. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Vesmír Conjuringu se tímto stává už absolutní masovkou. Co na tom, že je to celé zručně natočené, snaživé, uhlazené a hrají v tom hezké pubertální herečky, když podobně neškodný horor zažijete občas i během čekání v dopravní zácpě. Jako pohádku na dobrou noc pro děti od šesti let doporučuje 8 z 10 filmových fanoušků. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Trailer obsahuje scény, ktoré sa do finálneho strihu nedostali. (EvilMatus)
  • Skutečná Annabelle je ve Warrensově okultním muzeu v Monroe v Connecticutu, uchovávaném ve skleněné skříňce s výstražnými značkami. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama