Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

monolog 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se mi líbíl, i kdybych ho viděl denně. Taková kadence hlášek a humoru, který jsou navíc v té době ještě neoposlouchaný, to tak často není. Harley Stone je dost drsnej a cool polda, kterej si to dělá po svým a s Durkinem tvoří podobnej buddyteam jako ve Směr Jih Fraser a Vecchio. Film si nijak moc nehraje na nějakou kriminálku, jde tu o akci a humor. Přesto děj není až taková pitomost a je celkem propracovanej a i postapokalyptické prostředí blízké budoucnosti je reálně pošmourný a docela zajímavý. S Predátorem 2 to sice má podobný námět, ale jinak je to naprosto jiným stylem. Jediná věc, co mi přišla opravdu přehnaná je konec spojenej s vytrháváním srdce. Ten byl trošku podivnej, ale přesto je to pořád dost kvalitní zábava. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Režiséři si natočili svého vlastního Temného anděla. Konceptem velice podobné, dokonce v českém dabingu snad ústřední dvě postavy mluví stejní dabéři jako v Dark Angel :) Sice je to béčko se vším všudy, ale má to slušnou atmosféru, luxusního Rutgera Hauera a tajemného vraha. Funguje to zdárně, bavil jsem se, nic víc, nic míň. ()

Reklama

danny_21 

všechny recenze uživatele

Béčko jako vyšitý, přesto má něco do sebe i když nápady vykrádá, kde se dá ... Další z úsměvných vpomínek na mládežnická 90 léta. Hauer byl drsnej jak smirkáč, do party se přidá akademik Dickie a hurá vstříc hoňkoschovce s dábelským stvořením vzniklém křížením Vetřelce a Predátora po zaplavených Londýnských ulicích - 65 % ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tohle je velice nadějný námět, bohužel to tvůrci jaxi nedotáhli až do uplně vydařeného finiše, ale i tak pohodových 80%! Film má strašně rychlý spád. Ani se nenadějete, kouknete na časomíru dývka a ona tam svítí 36. minuta........a máte pocit, že to běží tak 15 min. No nevím, jestli je to dobře nebo špatně, ale film vám opravdu rychle uteče. Béčkovost z toho jen srší, ale co.....zlomek sekundy byl, je a bude jeden z mých NEJ filmů všech dob!!! Mimochodem, na titulky.com jsou již k dispozici moje české titulky. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Skvělé béčko, které jsem neznal a překvapilo mne. Rutger je tu povedený drsňák, který chytá "predátora". Co si budeme, efekty jsou na béčko tak akorát, ale atmosféra je tu boží, všechny ty krysy a různé kanály a všelijaké kulisy jsou povedené a dotváří to právě ten šmrnc. Mohlo by být i více nechutných scén, ale tak beru to tak jak to je. Tohle stojí za podívání. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama