Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Je to pořád o tom samém. Když je scénář snůška nesmyslů s pitomými dialogy a scénami, za které by se styděl kolikrát i Troška, figurkami, které jsou asi tak pravděpodobné jako Děda Mráz, baba Jaga a košťata dohromady, tak to prostě ani relativně slušní herci nezachrání a to zejména když se k nim přidá bavič bez špetky hereckého talentu Pavlásek a "neherec" Lukáš Langmajer. No jo, holt Nova už na to nemá a seriály na Primě (nemyslím ovšem Vinaře) jsou proti tomu, co Nova nabízí v nedělním prime timu skvost. Co se týká Pavláska, Na stojáka byl skutečně zábavný (i když na rozdíl od Pazderkové tak nějak monotónně....), ale už vve Star Dance trapný. Ne každý herec může dělat baviče, ale daleko míň může být bavič hercem. ()

subic odpad!

všechny recenze uživatele

Stává se vám někdy, že se začnete dívat na nový seriál, díváte se na něj 10 minut a pak to prostě musíte z pudu sebezáchovy přepnout? Milan Cieslar udělal pro ČT několik dílů 3 plus 1 s Mirkem Donutilem, pro Novu udělal pár dílů Soukromých pastí, to bylo všechno dobře, tak co tohle má znamenat? Díval jsem se na obsazení a říkal jsem si, že přeci Luděk Sobota a Olda Kaiser by vlezli do něčeho "normálního", jako byl třeba Okresní přebor. A ne, tohle je kýč kýčů. ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Scénárista Martin Horský se po relativně slušném filmu Láska je láska (pokračování jsem neviděl), pustil do tohoto (zde uveden jako "autor projektu"), ehm, paskvilu, ve kterém se nic neděje, téměř vše je odtrženo od reality a divák má co dělat, aby nechcípl nudou. Prostředí je skoro jak z bezčasí, herci nemají do čeho píchnout, vrcholem je Hugo v podání Lukáše Langmajera, neustále se přitrouble usmívající, který působí jako (zda nechtěný či záměrný, je dost těžké určit), idiot. Výsměch jakémukoliv dramatickému tvaru. ()

KNTRFKT odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to v tý naší malý plitký kaluži Nova nebo Prima, nebo vlastně jakákoli komerční stanice, blijící do éteru hovna v barvách striktně komoušských, může být člověku okamžitě jasné, že ať uzří novinku s jakkoli ojedinělým názvem, bude se jednat o totálně uleželý zvratek, vytažený až z nejtemnějšího kouta Mordoru, lépe řečeno mordorské dílny, kde operuje zhoubný nádor Troška. Ten s tímhle počinem, kupodivu, nemá společné ani kalhoty, ačkoliv to jeho stylem humoru silně čpí. Ono totiž není lepšího nápadu, než obsadit zvučná jména totálních neherců do naprosté rádoby na vesničany působící slátaniny, která nemá hlavu, natož pak patu. Kdejaká mamka, která se zrovna v sedum vrátila od pásu, zfackovala haranty a starýho, totiž celá natěšená zasedne do provalenýho křesla, nastartuje svýho malýho pomocníčka, u kterýho si tentokrát nezapomněla vyměnit baterky a je celá natěšená, až se zas objeví ten krásně pomatený, zfanatizovaný Tomášek Flusů, který umí dobře hrát maximálně tak na kytaru a zláká zase nějakou oběť na svuj hausbót, kde jí ve svém kovbojském klobouku naštěká do boudy. Mamka pak možná vzpomíná na léta, kdy se proháněla s bizony po prériích, škrábala se s nimi o stromy a třásla se při zvuku železničního oře. Jenže, tahle osoba je asi tak jediná, která dokáže něco tak nehezkého ocenit. Proč totiž nevyužít milionů, kterými disponujete k točení naprosto impotentních fekálií, kterýmž se směje i moje babička? Je nás deset míčů, máme spousty chtíčů, nasráno v hubě a v rukách p_ču. Fuj ()

Pavelkedar odpad!

všechny recenze uživatele

Katasróóófe ! Myslel jsem, že nejblbější dílo poslední doby jsou Babovřesky, ale ač "Na vodě" je seriál, Cieslar tentokrát předčil" Trošku. Tak primitivní humor a výkony některých protagonistů....... Připadalo mi, že se i pan Sobota(jinak výborný v Okresním přeboru)se cítí rozpačitě, nejistě a trapně, tak jako já při sledování prvních 2/3 1. dílu. No ale "nevem to, za ty prachy" a to platí i pro ostatní a to ze mne nemluví závist,páč tu já neznám. Podle mne prozatím český seriál zemřel po úspěšném Okresní přeboru, ke kterému jsem přistupoval v 1. díle s velkou nedůvěrou,ale byl jsem velmi pozitivně překvapen. Ale "todle je šit", stejně jako "V přístavu", kde jsem vydržel jen do 1. poloviny 1.dílu. Určitě si to v téhle podivné republice najde příznivce, ti ovšem tady na našem webu přítomni zcela jistě nebudou, nemají šanci.......... ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Když na začátku 2. dílu hovoří Hugo v kuchyni se svou bývalou manželkou Monikou, je za ním vidět nahoře v odraze mikrofon zvukaře. (rakovnik)
  • Hugo (Lukáš Langmajer) spadne při sebevraždě do Vltavy z Trojského mostu a poté, co se nechá proudem unášet, se octne v malé zátoce plné dobrodružství pod Vyšehradem, cca 9,5 km proti proudu... (mikulin)
  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)

Reklama

Reklama