Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer
Hudební / Komedie
USA, 2016, 87 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

verbal 

všechny recenze uživatele

Velkohubý židák s koňskými zuby si už pár let hraje na Divného Ela Jankoviče a vcelku trefně háže skvostná hudební hovna po všech těch příčinách prvních fleků na kalhotkách nevkusných školaček, beznadějně uvízlých ve slaboduchých osidlech komerční debility chlapeckých homokvartet, vyrachtaných popových kurviček a celé plejády neumětelských oslizlých buzerantů s narozeninovými dorty na hlavách, kteří místo zvukovodů dráždí především nevyvinuté klitorisy a velmi pozvolně sestupující varlata. Tento pseukument není zdaleka až tak třeskutý jako 7 dní v pekle, ale pořád je to skvěle zahraná, výborně natočená, vtipná a fekálně inteligentní satira, jež si ovšem tak trochu pokrytecky sere do huby a vyhání čerta ďáblem. Používat totiž k dehonestaci kdákajících buznoidů třeba Džiz-ina Tymbrgeje, který není nic jiného než jen pětatřicetiletý Bíbr, vymatlané negerské recitátory, jež jsou snad ještě větším a tupějším zlem, nebo nedejsatane Marušku Keryjovou, to je něco, jako dělat si prdel z Lunešitů, a pozvat si na to Hanychovou, Krajča, Tomáše Hnuse, Vojtu Dicka, Rytmuse, 5 Pičí, Holki a Bohuša Matuša. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím jak to hodnotit :D Já Lonely Island poslouchám a strašně miluju jejich humor, který chápu, že ne každému může sednout. A jo je to dementní až za hrob. Ale ty vole... Jestli mám tenhle paradokument hodnotit jako komedii tak tady není co řešit . Řezal jsem se smíchy snad co 2 minuty a každé cameo nebo nějaká trefná poznámka ohledně celebrit mě nepřestávala šokovat. Můžeme se bavit o nějakých filmových postupech nebo tady řešit cokoli po vkus až po nějakou etiku, ale o tomhle to vůbec není. Ti borci jdou totiž za hranu 4 real! ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám komedii Lonely Island hodně rád a vyloženě mě štvalo, že film vůbec v Čechách nešel do kin. Klukům jsem věřil, že zvládnou i celovečerák, protože jsou zcela nepochybně talentovaný a ač se o jejich humoru v žádnym případě nedá říct, že by byl na úrovni, má naopak velmi pečlivě vychytanou úroveň absurdnosti a stupidity, která výborně doplňuje téma excesivnosti života popovejch celebrit. Navíc mít ty koule a připlácnout je i s ptákem na sklo limuzíny zaslouží poklonu samo o sobě. Samozřejmě film není komedií, co by člověka totálně odzbrojila, ale určitě patří k těm zábavnějším a nekompromisnějším, které jsem viděl. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to kurva...? Toto malo asi základ v niečom, čo išlo úplne mimo mňa. Že áno. Lebo neverím, že toto niekto vymyslel a natočil. Čo to malo byť? Paródia? Tak to mi ho teda vyndej. Nepodarená komédia, kde sa nedalo na ničom zasmiať a len to bolo otravne? Pseudo dokument ktorý nikoho nezaujíma? Tých 87 minút bolo fakt utrpenie vydržať. ODPAD! ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Do Justina Biebera i současné popmusic se strefuje velice snadno a to je asi i důvod, proč Popstar jako parodie jen klouže po povrchu a většina humoru je poměrně primitivní. Což je trochu škoda, taková popová variace na Spinal Tap by mohla být hodně fajn. I tak se ale najdou povedené gagy a na obsazení je vidět, že jsou už sehraní a dobře se u natáčení baví. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Malé cameo si zde střihla i Emma Stone jako Claudia Catrell v kratkém klipu Turn Up the Beef. (Sancoo)
  • Titulky obsahujú ešte jednu scénu. (Johnny.ARN)
  • Písnička "Equal Rights" je parodií na "Same Love" od Macklemora. (Sancoo)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama