Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělý film a ti čeští herci jsou v něm strašní, ale na druhou stranu, tohle pro mě bylo béčko, kde bylo všechno, co si představuji – špatný scénáře, skvělí herci, nahota, brutalita a tak nějak prostě všechno mírně postavené na hlavu. „Kvílení vlkodlaků II“ je oproti prvnímu filmu propad, ale zase změna žánru, který mi nakonec docela sedl. A závěrečné titulky jsou nádherně šáhlé. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: A tak jo - Vlci z Vlkova v Transylvanii Českého Krumlova. -------Absolutní béčko. Špatné herecké výkony a primitivní děj. Jenže se to celé točilo v Československu a jsou tam věci, které jen tak běžně v hororech k vidění nebývají. Předně potěší české reálie a také štěky některých českých herců. Třeba Jirka Krytinář tam má docela zajímavou roličku. A jestli mě zrak nešálí tak jsem tam viděl i Kelišovou ze Slunce, sena ... ! Další důvodem proč se na Howling 2 podívat je opravdu sexy hlavní záporačka. Vůbec nahoty je ve filmu docela dost. Vlkodlačí sex se jen tak nevidí. Krom toho kdy se vám poštěstí vidět vyhřezlé oči a střeva Jirky Krytináře? Kvílení 2 je opravdu pěkná rarita. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

V temné zemi vprostřed Evropy, kde výstředně oděné domorodé obyvatelstvo neustále tančí v ulicích na divé tóny houslí, hraje loutkové divadlo a vykořisťuje osoby s výškovým handicapem, žijí nadržené sovy (a výzvou k páření je tedy houknutí), sídlí též střídavě chlupaté a střídavě oholené ZLO v podobě plavovlasé královny vlkodlaků Stirby. Tu se vydává zlikvidovat Drac...lovec zrůd Stefan a dva naprosto zmatení & hrůzně nezahraní mladí amerikánští lidé (ona je hnusná, on je tzv. Mistr jedné minuty) a za použití brokovnic, zahnutých obřadních dýk a sekerníků v kněžském hávu vyorávají mezi místní populací, jež dosud neobjevila taje depilace, brázdu krve, smíchu i paniky. Jeden z filmů, kde je takřka každý moment Trololo, včetně závěrečných titulků, které jsou naprosto ultimátní. Jako bonus se zde rodáci z temné země mohou pokochat známými místy i ksichty v nejspíš doposud neviděných situacích. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem leccos! A stejně mě to dostalo. Kvílení vlkodlaků 2 (s opravdu debilním podtitulem „Tvoje sestra je vlkodlak") dějově začíná tam, kde první snímek skončil, přesto režijním stylem a kvalitou na něj absolutně nenavazuje. Scénář je jedna velká žumpa, která se jednak snaží snad úplně překopat celou mytologii okolo vlkodlaků a pak se v tom zmatku sama ztrácí, potom taky obsahuje opravdu strašné dialogy, při jejichž odříkávání je vám charismatického Christophera Leeho docela líto. A že kromě něj jsou všichni herci z filmu do jednoho totální prkna, už jen přidává k celkové zábavnosti tohohle braku. Ano, zábavné je to zaručeně, ale kvalitu v žádném případě nečekejte. Co můžete čekat, jsou exteriéry natáčené v Čechách a hrstka českých herců, z nichž vám minimálně Jirka Krytinář v roli bojovného trpaslíka přiroste k srdci. Jan Kraus samozřejmě hraje slizouna, což se k jeho vzezření náramně hodí. Poslední má poznámka míří ke střihu, protože ty nemístné a směšné prolínačky byly opravdu třešnička na dortu a poslední kapka tvůrců při boření serióznosti tohohle hororu, na který se někdy milerád znovu podívám, nicméně už jen jako na komickou prasárnu z ranku „so bad it's good" filmů. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie môjho obľúbeného Howlingu, nesúce podnázov Stirba - Werewolf Bitch (v našich zemepisných šírkach vtipne preložený ako Tvoja sestra je vlkolak) je v porovnaní so skvelým prvým Kvílením kdesi úplne inde... Pokles kvality je citeľný po všetkých stránkach, kým Danteho Howling z roku 1981 sa napríklad mohol pýšiť pozoruhodnými špeciálnymi efektami a maskami, na ktorých pracoval skutočný majster tohto fachu Rick Baker, vzhľad vlkodlakov z Morovho sequelu sa pohybuje kdesi medzi Planétou opíc a človekom neandertálskym a hoci snaha tvorcov občas pritvrdiť je možno sympatická, ako celok Howling 2 za veľa nestojí. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Komparzista Miroslav Mojha z Českých Budějovíc, člen divadelného súboru J.K. Tyla, ktorý mal za sebou niekoľko malinkých filmových rolí, dostal za svoju rolu 450 Kčs a vzácne podpisy zahraničných protagonistov. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Vo filme prichádza vlak do stanice Vlkava. Príchod vlaku ohlasuje hlas z ampliónu, ktorý hovorí po česky. Čeština je počuť aj vo filme. Hlásenie nebolo predabované do angličtiny. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Film sa natáčal v Českom Krumlove na Širokej ulici, ale môžeme v ňom vidieť interiér kostola sv. Víta. Zaujímavosťou je, že do prostredia Českého Krumlova bol pridaný Pražský orloj. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno