Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tohle se musí prostě vidět. Film u kterýho nejde odhadnout, jestli se tvůrcům vymkl z rukou nebo jde o zcela vážně míněnou švandu. Každopádně legračně špatný, ale i tak zvláštním způsobem chytlavý, se skvělým soundtrackem a totálně úchylnou střihovou skladbou. To, proč po týhle katastrofě dostal Philippe Mora i režii dalšího dílu, je mimo mý chápání. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco tak neuvěřitelně otřesnýho, to se jen tak nevidí. Klidně bych ho poslal do sraček, ale jakmile se děj přesune do vesničky Vlkava, a objeví se české reálie a čeští herci, zábavnost stoupá závratně vzhůru. Cigánská kapela, loutkové divadlo, kostnice, Krytinář, Kraus, Asterová, pankáči, a salvy smíchu, který film vyvolává. Jedno velké WTF. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak jediné co mě zde zaujalo trošku víc je asi účast českých herců v tomto velmi nepodařeném pokračování. Masky vlkodlaků stejně jako kožešinové rukavice jsou spíše k smíchu, možná i pláči. Dějově to stojí za starou belu, ale nebudu tvrdit, že jsem se u toho párkrát nezasmál. Každopádně tento výtvor hodnotím jako jeden z nejhorších dílů celé série. Ani Christopher Lee to nedokázal zachránit svým podprůměrným výkonem. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se naprosto oddělal (takový dlouhý záchvat smíchu s následným bolením bříška+výtrysky slz, kdy už nemůžete ale nejde přestat, jsem nezažil roky) komenty od GigaPuding, Vampireman a AlistairMir, tak už nemám ni sílu, k tomu něco obšírného dodávat sám. Jen, že tohle se prostě MUSÍ viděti. I když možná budete nadávat jako špačci z Vlkavy (byly tam nějací?). Ale to už je váš problém. Sybil....a minimálně 16X!!! :)))) P.s. ano. Kraus tuto 2 ve svém pořadu opravdu 1x zmínil. Nekecám;-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná a dost milá blbůstka. Ultrabéčko (možná na hranici céčka) s hodně, hodně jednoduchým příběhem, který si s ničím neláme hlavu. Má to příjemný nádech gotična, erotiky a Eda Wooda :-). Masky ač jsou fakt dost směšné (Švankmajer se přesto dost snažil) tak mě strašně bavilo je sledovat a očekávat, s čím film zase přijde. Zajímavý střih. K tomu nějaké ty české lokace (orloj) a záplava československých herců s Jiřím Krytinářem a Janem Krausem (ten je dost hustej) v čele. Jak říkám, je to blbost, která by si objektivně zasloužila možná ještě menší hodnocení, než tady má, ale mě to tak nějak sedlo a dost mě to pobavilo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v Českom Krumlove na Širokej ulici, ale môžeme v ňom vidieť interiér kostola sv. Víta. Zaujímavosťou je, že do prostredia Českého Krumlova bol pridaný Pražský orloj. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Komparz filmu bol zložený poväčšine z početnej skupiny krumlovských Rómov, čo malo vytvoriť ilúziu, že sa dej odohráva v Rumunsku. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Část filmu se natáčela také v zámku Jezeří u Horního Jiřetína na Mostecku. Filmaři zde pro potřeby natáčení pomalovali zdi jedné z místností, která tak zůstala dodnes. (Rachmanino)

Reklama

Reklama