Reklama

Reklama

Akta X - Návrat

(série)
Trailer 6
Drama / Horor / Thriller / Mysteriózní / Sci-Fi / Komedie
USA, 2016, 4 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Chris Carter

Kamera:

Joel Ransom

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis, Lauren Ambrose, Robbie Amell, Joel McHale, Annet Mahendru, Annabeth Gish (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Téměř 14 let po odvysílání původního seriálu se otevírá další strhující kapitola Akt X v šesti epizodách, za kterými tradičně stojí tvůrce a producent Chris Carter. V hlavních rolích slavných agentů FBI, Foxe Muldera a Dany Scullyové, se opět představují David Duchovny a Gillian Anderson. V roli Waltera Skinnera, náměstka ředitele FBI a nadřízeného obou agentů, který zručně balancuje na hraně mezi loajalitou k oběma detektivům a odpovědností vůči nadřízeným, se jako obvykle objevuje Mitch Pileggi. Užijte si návrat jednoho z nejdéle vysílaných sci-fi seriálů v televizní historii, popkulturního fenoménu, který se může pyšnit cenou Emmy i Zlatým glóbem. (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (134)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is the End". Fanúšikovia možno ani nedúfali, ale dlho plánovaný návrat Muldera a Scullyovej nakoniec vyšiel. Akurát vo forme, ktorá zrejme najviac poteší iba najskalnejších z nich. Šesť dielov sa nakoniec ukazuje ako veľmi málo, pretože všetko podstatné sa deje v úvode a na konci a priestor medzi tým sa vypĺňa dielmi značne nevyrovnanej kvality. V konečnom dôsledku mal tento návrat mal určite väčší zmysel ako druhé filmové dobrodružstvo, ale nemusel by tak očividne mrhať potenciálom. Finále, ktoré šliape od úvodu do konca, síce revival uzatvára vo veľkom štýle, ale súčasne za sebou necháva príliš veľa mostov, aby mohlo byť považované za definitívne. 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od roku 1993 sa nás tvorcovia tohto "milovaného seriálu" snažia presvedčiť, že existencia mimozemskej civilizácie je napriek nezvratným dôkazom zastieraná množstvom svetových vlád, aby nám v 2016 oznámili, že za všetkým stojí politika. Bez urážky, ale polka užívateľov buď prehltla celý balíček extázy, alebo úplne spochabela, lebo to že je doba "moderná", ešte neznamená, že môže "svätá" štvorica (Morgan, Carterer, Wong, Morgan) "výmyselníkov" zahrabať "dušu" tohto seriálu niekde pod veľkú kopu sračiek. Dúfam, že nemusím nikomu pripomínať, že bola Scullyová v 98´unesená ufónmi. Či to mám chápať tak, že samotnú raketu riadil Busch s vtedajším ministrom obrany USA: Williamom Sebastianom Cohenom? K ďalším epizódam či čudesne lacným efektom sa radšej nebudem ani vyjadrovať. Je mi z toho zle, ako tento počin spolitizovane skurvili, pričom sa rozhodli, že "nedokonale" využijú inteligenciu prostého diváka. Priznám sa, že po tretej časti som to zabalil, takže možno v závere opäť vyjde najavo, že to predsa len boli zelený mužíci z Alzi, než Merkelová s Rumsfeldom. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Velmi špatné.... a nesmyslné pokračování.... navíc na mě Anderson budí velmy rušivým dojmem.. protože jí prostě jako scullyovou nepoznávám.... Mulber je v pohodě, ale mohl tam být jako třeba nový Skiner. Finální trapárna s kuřákem mě ani nepřekvapila.. Vzkříšení kultu se rozhodně nezdařilo. Ono taky křísit něčím čím se tenhle kdysi legendární seriál pohřbil sám je sebevražda... navíc ta nepřítomnost gore, to jsem se zase jednou zasmál... haha... O_o za mě zatím ne. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytočný a chabý pokus, vytvoriť niečo, čo by zaujalo - fanúšika tohto kultu, ktorého úroveň, prudko klesá, že sa chytám za hlavu, či je to možné ? A fanúšikovia, radšej zvolia inú alternatívu, ktorá spočíva v tom, vrátiť sa k trebárs, prvej sérii, kde sa môžu pokojne pridať, druhá, tretia... maximálne po koniec 6. série ! ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Hloupý pokus o resuscitaci mimomemské mrtvoly. Vizuálně i obsahově to stále smrdí devadesátkami, na rozdíl od originálních řad to ale není ani trochu roztomilé. Trestuhodně líné technické provedení doplňuje debilní, přestřelená zápletka, která splácala dohromady snad všechny dnešní konspirační teorie. Nasaďte si alobalové čepičky, jedeme z kopce. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (3)

  • Ve 22. minutě dojde k vypnutí ventilátoru (umělé plicní ventilace) sestrou, hodnoty se změní a dojde k zástavě srdce. Během chvilky vstoupí do pokoje dva agenti, sestra ventilátor opět zapne a pacient je během vteřiny opět stabilní, což nedává smysl. (Winster)

Reklama

Reklama