Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Redaktor newyorského nakladatelství Will Randall je jedné noci na opuštěné silnici pokousán vlkem. Zpočátku se zdá, že se zranění obejde bez následků, ale Will si brzy uvědomí, že se v jeho těle děje cosi podivného. Cítí se neobyčejně svěží, až nepřirozeně se mu zbystřil sluch a čich. Vlk mu předal své schopnosti a co víc, i svou povahu. Will je náhle rozhodnější, tvrdší, agresivnější. Jen díky tomu dokáže vzdorovat situaci, v níž se ocitl. Jeho šéf se chce schopného a inteligentního redaktora zbavit, nejlepší přítel mu svedl manželku... "Starý" Will by se před ranami osudu pasivně sklonil, "nový" Will se rozhodne situace razantně řešit a postavit se na odpor. Jeho dny jsou vyplněny osnováním plánů, jak si udržet práci, a rodícím se milostným vztahem k šéfově krásné dceři Lauře. Noci jsou zahaleny tajemstvím. Will se probouzí zkrvavený a ve svých kapsách nachází důkazy hrůzné skutečnosti, že jeho život po setmění ovládá vlčí vášeň... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (370)

Adasin 

všechny recenze uživatele

I když film nepůsobí tak temnou a hororovou atmosférou jako Vlkodlak - což by mu rozhodně neuškodilo - na rozdíl od něj se zpočátku ne moc plynoucí předvídatelný děj mění v napětí a závěrečný souboj má asi třikrát víc emocí. K dobru je i to, že oba protagonisty nemuseli moc líčit, oba se jako krvelačné bestie dokážou tvářit i bez make-upu. 7/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď začiatočná scenéria hor do ktorej sa miesila E.Morriconeho hudba bola parádne temno strašidelne efektné.Druha vec ktorá ma fascinovala je herecké obsadenie,ktoré bolo bravúrne vybraté či vynikajúce duo Nicholson-Pfeiffer ale aj ostatné vedľajšie postavy boli dokonalé ako Spader,Plummer,Jenkins a iný.A premena človeka na vlka tu bola ukázaná jedinečne.Slušná atmosféra,každou ďalšou scénkou stúpajúce napätie a veľmi dobre spracovaný príbeh.A nemôžem zabudnúť na neskutočne parádnu Morriconeho hudbu.Len film má par nudnejších pasáži a len preto nedám plný počet. ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejlepších hororů. Ikdyž je s Nicholsonem samozřejmě lepší horor už, a to The Shining, i tady ve Wolfovy se ukázal, že v hororech také umí. Tady jako pěkně chlupatej vlčoun co chodí večer na lov, což bylo docela fajn, a scény v kanceláři byli také dobré. Celkovej film jako takovej, (ikdyž filmy kde jsou vlkodlaci nějak extra moc nemusim, jen pár se mi líbí) je dobrej, skvělej scénář, a jsem velmi rád, že to není ten klasický novodobý "horor o ničem" , kde se někoku támhle usekne hlava, a krev zaplní najednou celej pokoj. Tomuto se řiká horor teprve. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu v prvom rade chýba príbeh, čo by aspoň mal čim zaujať. Podľa mňa nestačí len do hlavných úloh obsadiť známe tváre a tým ako že všetko ďalšie hasne. A už asi nikto nespraví z tohto vlkodlačieho námetu viac než pochabé tláchanie točiace sa dookola na jednom mieste a nikam sa neposúvacie, to aj v jednej epizódke z Aktov X, kde sa venovali tomuto mýtusu nám viac povedali, než o čo sa snažia alebo skôr nesnažia v tomto filme. Film som musel dopozerať na dvakrát, fakt sa to nedalo vďaka plytkosti nejak lepšie zbaštiť. ║Rozpočet $70miliónovTržby USA $65,002,597Tržby Celosvetovo $131,002,597 ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Není to horror, ale je to velkofilm na klasické horrorové téma. Dracula, Frankenstein, Vlkodlak, tím byla pekelná trojice vyčerpána a mrazivý strach se zase může vráti zpět do nižších sfér filmové komerce. Pokud odhlédnu od blockubusterovosti, jde o velice zdařilý počin. Výborné obsazení, výtečné výkony - Michelle se mi tady moc líbila:-), přijatelné zpracování. Já byl spokojený ()

Galerie (79)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu je několikrát špatně ukázán měsíc. Vlk pokouše Willa (Jack Nicholson) přesně na úplněk, za pár dní na to ale vidíme měsíc ve fázi dorůstání a poté hned měsíc, který couvá, aniž by prvně byl další úplněk. (TaNya_)

Reklama

Reklama