Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Doktorka Quinnová i Sully měli v tomhle seriálu tak silně vyvinutý morální základ a smysl pro čest a spravedlnost, že by i Mirek Dušín a jeho Rychlé Šípy bledli závistí :-) Byl celkem zázrak už jen to, že se vůbec dva takový lidé zvládli potkat, protože byli zaručeně jediní s těmito vlastnostmi v té drsné době. Místy dost naivní, později nekonečné, přesto průměrné.... ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nemuzu za to, tenhle serial me naprosto dostal =) jsou herci, kteri maji skatulku : To je ten a ten z Doktorky Quinnove, a tim zustanou navzdy =) Mam slabost pro Briana, i kdyz byl obcas na prestlamu a Matt byl proste kus =D A Hank s Horacem byli naprosto bozi, takze mi serial doktorky - ochranitelky mi nepripadl az tak tuctovej=D ()

Reklama

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi 5 let, tak jsem tenhle seriál měl rád... Bohužel. Když jsem ho pak viděl v pozdějším věku, tak jsem si dal tu práci a pár dílů zhlédl, stále jsem totiž čekal, že mě chytne. Žel, nestalo se tak. Je to slátanina o nadpozemsky šikovné a hodné "paní", která, nevím proč, chodí s naprostým idiotem s ještě horším jménem. ()

Formanka 

všechny recenze uživatele

Mám hodně ráda atmosféru tohohle seriálu, hudbu, Sullyho:), jejich propojení s přírodou, Mikeinu samostatnost a odvahu...vždycky se ve mně rozlije takový příjemný teplo, když se na to dívám. Pro mě hlavně pocitovej seriál........ Jsem znovu koukla na pár dílů a je to...laciný. Laciná romantika. Co se mi na tom tolik líbilo? Fakt zvláštní. Snižuju hodnocení. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

V čase, keď bežal tento seriál v telke bolo na výber toto na STV1 alebo nejaká nezáživná vec na STV2. Samozrejme boli tu nemecké stanice na ASTRA(e) no tomu človek veľa nerozumel. Slovensko kulalo ako Jane Seymourvá, ženská priekopníčka v lekárstve, lieči indiánov, či belochov niekde v zapadnutom mestečku v Colorade. Samozrejme tu bol lámač ženských sŕdc Sully so svojim čoklom a pár harantov čo zdedila, no tí boli viac menej do počtu. Avšak pre tieto končiny sveta ostane Jane Seymourová navždy Doktorka Quinnová. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • Keď Jane Seymour (doktorka Quinnová) čakala vo filme dieťa, bola v skutočnosti tehotná a čakala dvojičky. Keď sa dieťa v seriáli narodilo, museli podľa amerického zákona o detskej práci producenti angažovať na úlohu malej Katie Sully jednovaječné trojčatá Calabreseové. (Raccoon.city)
  • Joe Lando, představitel Sullyho, přiznal, že během natáčení se do Jane Seymour, která ztvárnila doktorku Quinnovou, zamiloval. Ona ale jeho city neopětovala, a tak jejich vztah zůstal jen na obrazovkách. (Zephyr01)

Reklama

Reklama