Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

první asi 3 minuty to vypadalo,že by mohlo jít - na české poměry posledních let - o slušnou komedii.leč zdání klame.Postupem času se z toho totiž stane skoro až agresivně tupá záležitost,která se snaží sázet na buranský humor ,ale v reálu uráží inteligenci všech diváků.Možná je to jen můj problém,ale osobně mě uráželo to,že se tahle rádoby komedie snaží vyvolat dojem,že všichni kdo bydlí na vesnici jsou automaticky jednoduchá (Hřebíčková,Zima)zlá (Jeřábek) a omezená (Taclík) hovada.Asi by mi navíc mělo připadat vtipné,že se rodina rozhodne splnit poslední přání otci a hodlá ho pohřbít na zahradě,přičemž je farář udá,přijede policie a rakev i s nebožtíkem si odveze a nechá si jí na služebně jako "důkazní materiál"Really?Jako vážně takhle vypadá současná představa scénáristů o humoru?Sorry jako ale tohle fakt ne.Dlouho sem si myslel,že současné česká komedie nemůže klesnout níž,ale evidentně nalezla nové dno.Jediným plusem tady je Zdeněk Godla,který je tu sice jen chvilku a nezachrání tak tu bídu okolo,ale jeho postava je jediná normální a navíc je vtipná...0% ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Takový promarněný potenciál jsem dlouho neviděla. Námět celkem ok, ale to to zpracování - hrůza. Chtělo to jiné obsazení (vynechat rádoby herce typu Godla a spol., ), lepší zpracování děje (dost mi to připomínalo Babovřesky, Kameňáky a další skvosty) a hlavně více přemýšlet nad vtipnými situacemi (opět všechny vtipy ohrané, předvídatelné a také nevtipné). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vždycky když vidím podobnou českou komedii, tak mi je strašně líto herců. Kdybych se ale nepřiznal, že jsem se párkrát zasmál, asi bych komedii hrozně křivdil. Vtipné to totiž párkrát bylo, třeba nejvtipnější postavou byl místní Stephen Hawking. Zbytek totální tragédie, komedie pro masy, ideálně pro lidi, kterým je jedno, na co koukají, hlavně ať po novinách v televizi něvo běží. A to není urážka, jako konstatování faktu. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Další výtvor "naší" kinematografie, kde ukázala obličej velká spousta "hvězd". Film je velmi primitivní, možná trochu inspirovaný Kurva hoši Gutentag. Mě to připomnělo jeden komentář kdesi na webu, kde autor psal, že nevyužití "umělci" by neměli brečet, ale jít do lesa sázet stromky. Já bych tu jeho myšlenku ještě rozvinul, že než točit takovéhle debility, tak by kromě sázení stromků mohli dělat úplně cokoli, co by bylo aspoň trošičku k něčemu. I kdyby šli na pracák, tak by to bylo pořád lepší než točit tyhle splašky. (6%) ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Celkově žádná sláva, nicméně ve srovnání s např. loňskými komediemi jsou zde věci, které lze vyzdvihnout. Určitě snaživá režie a kamera, některé záběry jsou opravdu povedené, každopádně slušný začátek i důstojně hrající dvojice Hřebíčková - Zima (opravdu jim to sedlo), postupně ztratí tempo a film se začne prát s vlastním vývojem, scénář dost slabý a humor po chvíli laciný, vše "zachraňuje" pestré obsazení, dobře se na ně dívá a dokázali to uhrát, dokonce i Honza Dolanský byl pro mne snesitelný. Závěrečný Mumuland (Roma Cover) s novodobou hvězdou Zdeňkem Goldou, který vlastně ani nemusí hrát, jen je potřeba mu do úst vložit správné věty a on je svou přirozeností dostane do požadované, humorné roviny, dokonce i pobavil. [Kino Citadela] ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Herci ve filmu mnohdy improvizovali. „Nedržíme se úplně stoprocentně předlohy. Občas k ní něco dodáme, jak se to zrovna hodí,“ přiznal během natáčení Zdeněk Godla (Patrik). [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)
  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno