Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)
  • „Když mi producent Igor Konyukov zavolal, jestli bych nazpíval další píseň do filmu, přišlo mi to nejdřív jako trochu absurdní nápad, mít tam dvě písničky. Když mi ale novou písničku poslali, změnil jsem názor,“ uvedl Richard Müller. (SONY_)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)
  • Herci ve filmu mnohdy improvizovali. „Nedržíme se úplně stoprocentně předlohy. Občas k ní něco dodáme, jak se to zrovna hodí,“ přiznal během natáčení Zdeněk Godla (Patrik). [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Natáčelo se v Líšné na Rokycansku. Poslední klapka padla 9. června. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama