Reklama

Reklama

Báječní a bohatí

(seriál)
  • USA The Bold and the Beautiful (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 228
USA, 1987, 6733x30 min

Kamera:

Drew Ganyer

Hrají:

Ronn Moss, John McCook, Schae Harrison, Maeve Quinlan, Ashley Cohen, Rob Brownstein, Sean Whalen, Dylan Neal, Jacqueline MacInnes Wood, Jeremy Snider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Báječní a bohatí patří k nejslavnějším a nejúspěšnějším seriálům v oblasti nekonečného žánru. Hlavními hrdiny jsou dvě rodiny, které podnikají v módním průmyslu - rodina Forresterů a rodina Spectrů. Úspěšnější je rodina Forresterů, která v módě udává styl. Osudy obou rodin jsou vzájemně propojené.

Tento seriál se natáčí již od roku 1987. To, že je populární, dokazuje hostování takových herců, jako jsou například Kabir Bedi, Paul Satterfield, Sean Kanan, Jack Wagner, Lorenzo Lamas, Marshall Teague nebo Antonio Sabato jr. Tento seriál je úzce propojen s dalším takovým podobným seriálem - se seriálem Mladí a neklidní. (videofil)

(více)

Videa (361)

Ukázka z filmu 228

Recenze (97)

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik střihů z dvou famózních seriálů Mladí a neklidní a Báječní a bohatí, přičemž samozřejmě dnes nedokážu rozlišit, který byl který. To ale naprosto nevadí, ba spíš v tom vidím obrovskou výhodu - můžu prostě napsat jen jeden komentář a udělat z něj dvě kopie. A můžu si být jistý, že ani jednomu neublížím víc, než ublížili oni světu svou pouhou existencí. Je to totiž skutečný odpad... :-( ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Přátelé, ano, přiznávám, sklouzla jsem na zcestí a jednu dobu (asi půl roku v kuse) jsem tento seriál jako posedlá sledovala a dokonce si před každou dovolenou richtovala video, aby mi ani jeden důležitý 30minutový díl neutekl. Musím tomu dát aspoň tři hvězdičky (tu čtvrtou si odpustím, abych nebyla už za úplnýho úchyla), protože jsem skutečně prožívala všechno, co se v tom seriálu semlelo a někdy jsem i tu slzičku uronila. Uvědomuji si, že takové přiznání je asi sebevražda, leč nemohu jinak. Stalo se, odeznělo to a věřím, že se to už opakovat nebude, protože vím, že podobné seriály jsou naprostá vymývárna mozku a brak, který je dobrý leda tak pro znuděné důchodkyně (moje babička třeba milovala Esmeraldu, chudinka). Tak ještě jednou pardon... ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tak trochu z nostalgie. Byla doba, kdy jsem se na to dívala, abych tak nějak zaplnila čas, jak jsem byla happy, když dali dva díly ten samý den. Pamatuju si, jako moje máti probírala s tetou, co se tam zas dělo a když jedna neviděla to, tak ta druhá jí to pověděla. Pak to přestali dávat a už si na to nikdo ani nevzpomněl. ()

geron 

všechny recenze uživatele

Asi nejúspěšnejší americká mydlová opera na světe. I když tenhle seriál se mi taki moc líbi, nemá až rozsáhlejší dej jako například Mladí a neklidní neboli Tak jde čas. Tenhle seriál má jenom 21 let ale možná proto že neni až tak dlouhý mu dávali ňěkteré televize přednost před jiníma mydlovýma operama. ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak na tohle koukala moje máma. Já, ačkoliv jsem to nesledoval, tak jsem pobral většinu děje. Někdy jsem omylem viděl i celej díl. A popravdě, TOHLE, to je naprosto stupidní, dementní , strašná špína, kterou nikdy nikdo neměl natočit. A teď je rok 2008 a oni to ještě pořád točej. To sou blázni. Odpad!!!! ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama