Reklama

Reklama

Battle Royale

  • Japonsko Batoru rowaiaru (více)
Trailer 1

42 studentů, 3 dny, 1 vítěz, žádná pravidla. Na úsvitu nového tisíciletí došlo k celonárodnímu kolapsu. Při 15% nezaměstnanosti se bez práce ocitlo 10 milionů lidí. Na 800 tisíc studentů přestalo chodit do školy a počet drobných zločinů se prudce zvýšil. Dospělí ztratili v mládež důvěru a začali se jí bát. To vyústilo ve školní reformu nového tisíciletí, tzv. zákon BR - Battle Royale. Letos byla z celkového počtu 43 tisíc devátých tříd vybrána 9. E ze střední školy v Zentsuji. Letošní hra je podle všeho napínavější než všechny předchozí. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (632)

POMO 

všechny recenze uživatele

Nádherne šokujúca vyvražďovačka, nad ktorej absurdnosťou je potreba sa s úsmevom (a na zaopár miestach hlasitých smiechom) pozvniesť. Skvelo nakrútená aj zostrihaná, lokáciami pripomínajúca Bad Taste a Ringu zároveň. Ale jej fanúšikom nie som. Nápad za milión je nedotiahnutý. Prvotná dekadentná zábava sa v závere snaží tváriť ako niečo viacej, čo sa jej darí iba zpolovice. *** NÁSLEDUJE SPOILER! *** Dôležitý dramatický motív postavy Takeshi Kitana, ktorý pre lásku k jednej z hráčok zradí celý systém a pravidlá hry, takmer vôbec nefunguje a záverečné myšlienky, ktoré z neho ústia, pôsobia v kontexte s predošlou šou príliš našróbovane. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pííííííííp píííp pip, pííííp zajebaných. Pípápůpépípúpépé chlamydie pííííp, pyp, pyp, pyp, pypypypypypypy....pyp. Pípi pípi pipippi, pypy pýpy pypypy přiseru pípítko, pípýtko, pípátko zhovadilost, plná pí pí pí, píí píí pi pi pi pi pííí pííí pi pipip. Pimpipumpi pipipi, pípupápu pypypy jako varle varleti, pípiny pak sexy wie meine řiťochlupy. Pimpalála pim pim pim, že pi pi pyp. Ovšem zvláštní pozornost si zasouloží kamera - pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííp, i pípa, píííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííp. Snad jsem nová pravidla pochopil správně? ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nechcete si to někdo zkusit naživo? Kdyžtak vždy 29. února na Střelečáku. Vezmete-li sebou pořádné repráky, tak k tomu může být i ta geniální hudba. Kitano sice nedorazí, ale sehnat nějakého charismatického santuse, který by si pro krabicové víno koleno nechal vrat, není v okolí zase až takový problém. Nejbližší příležitost se naskytne děvětadvacátého února léta páně 2012. Těším se a lovu zdar! ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka, ve které si užijete spoustu krve a možná i se skrytým poselstvím. Můžete to brát jako pořádný úlet, který nemá žádný smysl. Anebo to můžete považovat za zamyšlení nad příčinami násilí, nad tím, jak v mezní situaci i z největších přátel se můžou stát nepřátelé na život a na smrt. Sám osobně bych se přikláněl k té první možnosti. Za vidění to ale rozhodně stojí a originalita se cení. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

BR - Brutálne Rko! To, čo natočili Japonci, a niečo podobné sa dá očakávať len od nich, sa nedá nazvať inak, ako zvrhlosť. Krutá zvrhlosť, ktorú som si dokonale užil. A zvrhlosť keď už, tak do posledného vyžmýkania originality. A po zhliadnutí ihneď odoberám filmu The Condemned značné percentá. 85%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (22)

  • V USA byl film distribuován až v roce 2011 na DVD. Nebylo to kvůli zákazu, jak se občas usuzuje, ale kvůli vysokým požadavkům studia Toei na prodej práv, která si nemohli nezávislí distributoři dovolit a velké společnosti o film neměli zájem. (Hans.)
  • Film rozpoutal vlnu kontroverze kvůli realistickému ztvárnění válečné zóny. (virus10)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

03.12.2011

Producent Roy Lee v tom umí chodit. Živí se téměř výhradně remaky a jejich sequely. Mezi jeho nejbližší projekty patří americká předělávka kultovního korejského Oldboye. Spike Lee začne natáčet v… (více)

Tak dlouho se chodí se džbánem...

Tak dlouho se chodí se džbánem...

09.06.2006

Není to vůbec dávno, kdy tu byla řeč o potřebnosti remaků a dnes by se to dalo zopakovat. Další film, který dostal jednoho bratříčka už od původních tvůrců, bude předělán na koukatelnější, nešikmý a… (více)

Reklama

Reklama