Reklama

Reklama

Kačer Kabrňák

(seriál)
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, (1991–1992), 33 h 22 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tad Stones

Hrají:

Jim Cummings, Terence McGovern, Christine Cavanaugh, Sheryl Bernstein, Phil Hartman, Kenneth Mars, Rob Paulsen, Jess Harnell, Dan Castellaneta (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(91)

Kačer Kabrňák vypráví dobrodružství hlavního superhrdiny, kterému pomáhá jeho pomocník a pilot Rampa McKvák. Pod svou tajnou identitou Drake Mallard žije v nenápadném předměstském domě se svou adoptivní dcerou Gosalyn, v sousedství bezradně přitroublé rodiny Blátotlačků. Kabrňák se snaží najít rovnováhu mezi svou egoistickou touhou po slávě a pozornosti a snahou být dobrým otcem své dceři Gosalyn a pomáhat konat dobro ve městě St. Canard. (Disney+)

(více)

Recenze (24)

Manarit 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál, ale stejně nedosahuje kvalit známějších My z Kačerova nebo Rychlé roty : ) Jeden ze seriálů, kde se některé díly skutečně opravdu povedly a pak přijde díl, který by uspal i malé dítě - někdy to na mě skutečně působilo dojmem, že scénárista už vážně neví coby a tak vymýšlel neskutečné hlouposti. Záporáci se jako u jiných disney seriálů většinou opakují, ale je jich až moc a až na pár výjimek charakterově vůbec nezaujali (šílená uklízečka, ochránce žárovek Megavolt mi vážně přišli jako by je někdo hodil na papír po noci plné kafe...) Což je u tohoto díla škoda, protože to dle mého strhlo kvalitu o kousek níž : ) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných Disneyovek, které ani zdaleka nedosahují kvalit Kačeřích Příběhů nebo Gumídků. Ani ten Rampa to nezachrání:) ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohohle seriálu si pamatuji jen ten supr díl,1x44: Twin Beaks (dva zobáky),což je zcela zjevná parodie/pocta na legendární a geniální(dodnes)seriál Twin Peaks(dva vrcholy). Pokud by někdo nevěděl:-) ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Vynára sa ako fantóm z temnoty aby vyriešil s značnou pomocou priateľov závažné zločiny, ktoré nedajú ľudstvu spať. Darkwing Ducka som si vždy s radosťou pozrel na Super RTL. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Darkwing Duck navazuje na Kačeří příběhy - St. Canard sousedí s Kačerovem, je tu Rampa, občas se objeví Robokačer a v jednom díle se mihnou staří známí Hamoun, Magika a Rafani a Skrblík aspoň na plakátu. A i když to není klasika mého dětství, rozhodl jsem ho po Kačerech zkouknout. Výsledkem je o třídu pitomější seriál, kde místo na vážná dobrodružství dojde spíše na ztřeštěné boje s nejrůznějšími superzločinci a taky hojně na animákové gagy - různé rozplácnutí se, kovadlina na palici atd... A i když je to hovadina, stejně jsem se bavil, protože tvůrci dokázali vymyslet někdy opravdu praštěné nápady i postavy. Nejlepší úlet je epizoda, kde se titulní hrdina dostane do našeho lidského světa a je zděšen "opornými mutanty bez zobáku a peří". A stejně jako u Kačerů je nová titulní znělka v podání Davida Uličníka zločin proti lidskosti! ()

#47 

všechny recenze uživatele

Darkwin Duck je prostě spíš akční comix typu Batmana a s Kačery z kačerova má společnou akorát animaci a....Rampu! Ale žral jsem ho kdysi minimálně stejně jako Kačery :-))). ()

Reklama

Reklama