Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyzbrojen trapnými dotazy a nulovou sebereflexí se Zach Galifianakis ve svojí show s minimálním rozpočtem vydá najít slavné lidí, se kterými by mohl natočit rozhovor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Samotné rozhovory s celebritami jsou vesměs vtipné a v rámci kanálu Funny and Die by jako jednotlivá krátká videa fungovaly skvěle. Spojit je hodinovou vatou do jakéhosi filmu však nebyl úplně šťastný nápad, protože už po půlhodině začně být Galifianakis spíše otravný, protože opět hraje Galifianakise, který se mi v této komediálně-trapné poloze už začíná pomalu přejídat. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Není to dobré, ale dá se to čekat. Film na motivy Mezi dvěma kapradinami byl od počátku strašný nápad a to říkám jako fanda původního pořadu. Do tohodle námětu prostě nesedí příběh, to je jak udělat film o Eric André Show. Jak očekávané příběh, je fakt standardní a vtipy mimo "show" jsou strašný. Trošku jsem byl překvapený, jak pojali postavu Zacha Galifianakise. Z původního pořadu by člověk řekl, že je to prostě urážlivý blbec, co si nevidí do pusy, ale zde je braný jako starý naiva. Část s Farrellem a zapojením Funny or Die je prostě trapná. Takže scény s show jsou fajn, ale zbytek je fakt nic moc. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tohle je trapné - jak někoho vůbec napadlo, že je to dobrý nápad na film? Může to být vtipné jako skeč, pět minut za dva týdny. Být s tím 80 minut je neúnosné. Jak kvůli nenosnosti námětu, tak i proto, že člověk začne víc uvažovat o tom, jak nepříjemné je sledovat populární celebritu předstírat, že je neúspěšná a vysmívaná. Působí to nakonec jen zle vůči všem, co nemají podobné štěstí jako Galifianakis, zvlášť když veškerý "sebereflektivní" humor je mířený proti těm aspektům jeho osobnosti, které jsou fiktivní. Všichni přece víme, že ve skutečnosti o žádného losera nejde - jde o bohatého, úspěšného muže, který má dost moci k tomu získat na tuhle pitomost ty největší světové celebrity. Takže to působí nakonec docela arogantně a veskrze falešně. A jinak se o tom uvažovat nedá, protože "děj" tohohle filmu se ani nesnaží být koherentní a tvořit nějaký uvěřitelný příběh. Je to opravdu veskrze zoufalý produkt nefunkčnosti a nerozmyslu. PS: Jedno z kouzel show bylo, že se některé naivnější diváky bavilo dohadovat o tom, nakolik to je nahrané - to u filmu nejde jednak z principu toho, jak jsou scénky zasazovány do "příběhu", a nakonec i tím, že jsou u titulků puštěné bloopers, které ukazují, jak to byla pro všechny přítomné sranda. Jakákoliv iluze transgrese je pryč. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si vysvětlit, proč tento film vznikl. Kdyby autoři měli v hlavě nosnou příběhovou kostru, na kterou by nasadili řadu skečů/interview, tak by to na ploše 80 minut mohlo fungovat. Jenže tvůrci spíše měli spoustu nápadů na rozhovory a ty poté vsadili do road-movie mockument šablony, která nemá co nabídnout. Ze začátku mi to připomínalo The Office (neschopný šéf a představování jeho podřízených), jakmile se ale vydali na cestu, tak silné prvky mockumentu zmizely. Následný slaboučký příběh cesty do L.A. měl sérii nevýrazných momentů, zapomenutelných vedlejších postav, nikam negradoval a postrádal jakékoliv emoce. Dokonce ani tu trapnost, kterou jsou Zachovi krátké internetové skeče vyhlášené. Jedině pokud postupně Netflix vypustí sérii rozhovorů s celebritami, které tady měli cameo, tak si u mě obhájí existenci tohoto snímku. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Pořad "Between Two Ferns" patří k mým nejoblíbenějším pořadům. To, jak Zach Galifianakis pokaždé neuvěřitelně naloží různým celebritám se zkrátka neomrzí. Naprosto tedy nechápu, jak někoho vůbec napadlo, že tato látka, jejíž největší síla tkví v krátké stopáží snese přetavení do filmové podoby. Jistě, i zde je různá plejáda celebrit a některé gagy dopadnou na úrodnou půdu Vaší bránice, nicméně je to celé vyplněno nezajímavým příběhem, který po většinu času útrpně nudí. Tohle se moc nepovedlo, bohužel. (Netflix) „You have twelve million Instagram followers. How long did it take for you to apologize to each one of them for Bumblebee?“ ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama