Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

TedGeorge odpad!

všechny recenze uživatele

Milenci Laura a Massimo jsou zpět a znovu si to rozdávají úplně všude. Pokud jste masochisté, kteří schválně konzumují špatné filmy, nebo jste prohráli sázku a rok se nesmíte dívat na porno, sequel 365 dnů vás asi uspokojí. Všichni ostatní utíkejte pryč, protože polská „romance" je ještě horší, než si myslíte. Netflix by se měl sakra rychle vzpamatovat. ()

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

60% **** (Na tento film by se neměli koukat frigidní lidé, nebo lidé bez intimního vztahu pak by mohlo být hodnocení dobré ) Skvělý lehce erotický film jak má být, na to že to není americké produkce, tak za mne skvěle! Sympatický a přitažlivý herci, dobré scény, dobrá hudba i kamery, klasicky dobrý oddechový film takových filmů by mohlo být více a koukat na to méně hloupých lidí a bude dobré hodnocení.Erotický film kde se svádí dva lidé a mají spolu sex s pěknými herci a hudbou, o tom film je !!tak samozřejmě je tam špatné hodnocení to že očekával nekdo asi něco jiného jako většina lidí si myslela že kouká asi na Sněhurku od Disneye nebo na horor masakr motorovou pilou asi 🤷‍♂️ kdyz pak daji spatne hodnoceni a jsou Překvapeni,kdyz nemam nektery Žánr ve filmu rád, tak se buď na nej nedívám a nebo nehodnotím protože už předem vím o čem ten film bude podle obrázku podle traileru podle popisu … ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem jedničku kritizoval, tak dvojka byla úplný opak. Erotické scény bomba, kdo zažil pochopy jak je to dobře udělané, tomuhle se říká pravá chuť sexu. Oba dva herci už se mi podobaly mnohém víc jak minule, příběh o dost lepší jak jeho předchůdce. Všechno se změnilo a zlepšilo. Spousta skvělé hudby, místo na natáčení bylo skvělé, jediné co bych fakt vytknul je obrovské nechutné brýle při každé příležitosti, nevím co je to za modu čím větší ti odpornější ale to byl jediný hnus na který se nedal koukat. ()

edie sedgwic odpad!

všechny recenze uživatele

Ja viem, ze by som nemala, ale na tomto si proste zgustnem. Najlepsie sa pise o zlych filmoch, vsakano? A tento je naozaj, naozaj, ale naozaj zly. Ale pekne po poriadku. Najprv si teda povedzme, co je v tom filme dobre: v podstate vobec nic. No a teraz k tomu zlemu. Nie je to ani tak o tom, ze su to vsetko uplne slabi a nepresvecivi herci, ale ono to proste absolutne nefunguje. V prvom rade ma totalne iritoval fakt, ze som mala obcas pocit, ze pozeram nejaky playlist na youtube. S kazdou novou scenou sa spusti dalsi z nekonecnej rady "plouzakov", ktore su aj textom aj hudbou akoze namieru usite, obcas ju vyslovene popisuju. O nezmyselnosti a deravosti pribehu sa ani nema zmysel bavit. Prva cast konci nehodou, kedy nevieme, co sa vlastne stalo, kto prezil a kto neprezil. Druhy film sa o nehode takmer nezmienuje, zacne akoze romantickou sexualnou predsvadobnou scenou a potom sa asi dalsiu hodinu vezie na striedavo zmyselnych a smiesnych sexualnych excesoch. Potom akoze pride velky plot twist v podobe zahadneho zahradnika, ktory sa z cista jasna objavi a potom sa z neho stane velky zachranca. Zaverecna dramaticka akcna scena je taka zla, ze to nie je ani smiesne. A zase raz ostaneme v napati, ci v tretom filme sa vobec spomenie, co sa stalo, alebo len proste zase vhupneme do nejakej random sceny, ktora sa do niekolkych sekund zmeni na sex. Ja neviem, toto nie je ani filmarcina, toto je...fuserina. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Slunce. Pláže. Černé obleky. Bazény. Uhrančivé oči. Melancholické písně. Rychlá auta... Bohužel ani opulentní výprava a herci bez zábran nestačí, když není o čem hrát. Film tak spíš připomíná dvouhodinový bezeslovný videoklip a reklamu na výrobce slunečních brýlí :) P.S. Žánr mi nevadí a jednička byla celkem ucházející, tomuhle dílu však chybělo cokoliv, čím by zaujal. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)
  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)

Reklama

Reklama