Reklama

Reklama

Nick Bannister (Hugh Jackman), pomáhá svým klientům odemknout ztracené vzpomínky a vést je napříč temně svůdným světem minulosti. Jeho život se však navždy změní poté, co přijme novou klientku jménem Mae (Rebecca Ferguson). Z běžné práce se rázem stává nebezpečná posedlost a Bannister během hledání pravdy o zmizení Mae odhaluje šílené věci, přičemž musí čelit otázce: Kam až je člověk ochoten zajít kvůli těm, které miluje? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Reminiscence je o lásce, nejde však o film romantický (sentimentální), jak je nesprávně uvedeno, protože tohle má k limonádám Rosamundy Pilcherové hodně daleko. Pro ně totiž mimo jiné platí, že musí mít šťastný konec, což se o zdejším zrovna říct nedá. Nijak objevný příběh o hledání zmizelé ženy, nimrání se ve vzpomínkách a nalézání ne až tak překvapivých odpovědí má jen máloco výborného. Mně osobně se líbilo nejvíce zaplavované město....domy shlížející se v hladině, vodní kanály místo ulic.... Jackman předvedl průměrný výkon. Paličatý veterán z války, co potřebuje zachraňovat, když se snaží hlavou rozbít zeď. Fergusonová OK, jako femme fatale neodolatelná, a to je asi tak vše. Ta úporná snaha zakrýt veškerou možnou nahotu krom Loganovy hrudi byla až směšná. Není to úplně špatné, ale tak snadno zapomenutelné, že do pár dní si na děj asi ani nevzpomenu. Škoda. - Nejste unavený z toho pozorovat vše ze stínů? - ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VZPOMÍNKY JSOU JAKO PARFÉM. JSOU LEPŠÍ V MALÝCH DÁVKÁCH...“   Tak rozhodně to chtělo bejt hróóózně zajímavý. Jinak je to nuda, která sází na Jackmana a Ferguson… a jejich dialogy. Takže nuda ukecaná! Už dlouho se mi nestalo, že bych něco nechtěl dokoukat. Takový ty dialogy: „Myslím na jednu píseň“… ty vole, jako dvě hodiny? No, samo, že tady jde o jakýsi zjištění, že Nickova „femme fatale“ je…. Ale koho to ke konci kurva zajímá? Ten film možná není špatnej, ale je úplně zbytečnej!       /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Obelstila mě žena. 2.) Když mě někdo nasere, strčím ho do vany.  ///  Thx za titule „titulkomat“.              PŘÍBĚH **  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že už od prvních záběrů a prvním představení hlavního nápadu celého filmu jsem byl na pochybách. Pořád jsem ale věřil, že se to někam posune ale toho jsem se bohužel nedočkal. Při sledování jsem někdy od půlky měl divný pocit nudy a hlavně mě mrzelo nevyužití potenciálu a pořád jsem si říkal, že jsem to nedávno zažil u nějakého jiného projektu. A tím projektem byl seriálový Westworld a když jsem zapátral, co nám nevýrazná režisérka filmu Reminiscence přinesla, bylo to několik dílů Westworldu. A přesně tam byl zakopaný pes. Nudná režie, nevyužitý potenciál světa, znuděný až unavený Jackman a vůbec celkově nezajímavý příběh a jeho zpracování. Ach ty ženy na režisérských stoličkách. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Mne to po tom hatu také neuráželo a souhlasím s 6/10, některý momenty nádherný a budu je mít dlouho v hlavě. Rebecca Ferguson je přenádherná. Ale herecky i zábavnou polohou si to dávala Thandie Newton, hodně mne bavila. Škoda že nebyla zápletka podaná lépe, ale jak tam chodila továrna na charisma se jménem Hugh Jackman s povolenou kravatou, tak jsem si říkal, že by bylo cool kdyby vytáhnul upilovanou brokárnu a začal tot am kosit jako Max Payne ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kriminálka s extrémne pomalým tempom, ktorej príbeh dáva zmysel od začiatku do konca. Nie sú tu ani žiadne nezmyselné zvraty. Naviac v centre príbehu je romantická zápletka. Ale je to podané strašne sterilne. Čo je divné vzhľadom na to, že to napísala a natočila žena. Postavy sú síce celkom sympatické, ale chémia medzi nimi je nulová a utrpenie, ktoré zažíva hlavný hrdina pri hľadaní svojej stratenej lásky som ani na sekundu necítil. Pre mňa to bola nekonečná nuda. Jediné, čo som si vychutnával, bol vizuál. Celé to zatopené mesto je stvárnené po technickej stránke dokonale. Zase raz po dlhšej dobe ma nadchli CGI triky. Dá sa to robiť aj kvalitne. Bohužiaľ ale okrem trikov tu nič iné nie je. 4/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (11)

  • Pri nakrúcaní scény, v ktorej Hugha Jackmana topia, strávil herec celé hodiny s hlavou pod vodou. „Bez jediného slovka sťažnosti,“ spomína režisérka. (Dajman)

Související novinky

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

03.07.2020

Jonathan Nolan a Lisa Joy sice ještě neuzavřeli svoji sci-fi sérii Westworld na HBO, už si však stihli vybrat svůj příští projekt. A nebude jím nic menšího než adaptace slavné herní série Fallout pro… (více)

Reklama

Reklama