Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé, to ano, ale líbil se mi ten přímý tah na branku, bez nějaké leckdy až neuvěřitelně nastavované omáčky okolo. Cellular nabídne možná uvěřitelný, možná neuvěřitelný příběh, jenž umí vtáhnout do děje i přinutit diváka k okusování nehtů (vlastní zkušenost :-) ). Jistě se dá namítnout, že je řada jiných, skvělých thrillerů, tak proč ztrácet čas s tímhle, když je tak klišovitý. Co třeba odpověď "Prostě proto."? Klišé u thrilleru nemusí být nutně na škodu, pokud jsou jen doplňkem scénáře, a nikoliv jeho kostrou. Tady jsou jen doplňkem. Proto dávám 4*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Znesiteľný thriller okorenený o celkom slušnú akciu. Ellis je rutinér a dramatický podtext si mohol odpustiť. Navyše práve tým tento film úplne stráca na vážnosti. Zvraty pomerne naivné, ale dobre to odsýpalo a herecky sa to tiež dalo prekusnúť. Navyše Nokia musela pekne siahnuť do vrecka v časoch, keď ich s prehľadom predbieha konkurencia. 70%. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Něco tak přervaného nesmysly a logickými peckami, jako je CELLULAR, jsem v "áčkové" kinematografii už hodně dlouho neviděl. Ke všemu tu ještě hraje Kim Basinger! Nevěřím že ta holka měla slabou chvilku, tohle je fakt špatná herečka ... hehehe. Nicméně díky množství komediálních prvků, které snímku ubírají na vážnosti, to nedopadlo tak špatně, celkem to odsýpá a nenudí. I když musím říct, že se Larrymu Cohenovi (scénář) variace na jeho výtečnou TELEFONNÍ BUDKU už prostě moc nepovedla! ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Made in Nokia. tak by se dal charakterizovat tenhle film. Teda Made in Nokia 6600 pro upřesnění. K.Basinger je tady jako učitelka a badatelka docela pěkně tuhá. W.Macy kopíruje Duvalla (někdo to tu zmiňoval) z Volného Pádu a Ch.Evans půl filmu používá dvě slova: Oh, god.. a to je málo. Přesto má tenhle film docela slušné tempo a úplně nejlepší postava z celého filmu pro mě je magor právník, co si od něj kladný hlavní představitel půjčil Porsche. Jinak se vzpomínky veklmi rychle vytrácejí.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Viete, že veľryba má trojmetrový penis? Zachráňte záliv!“ Solídne herecké obsadenie (Basingerová, Macy, Evans, Statham, Burgi, Bielová), zručne napínavá réžia Davida R. Ellisa (NEZVRATNÝ OSUD 2) a výborný hitchcockovský situačný námet, odohrávajúci sa takpovediac v reálnom čase. To sú 3 najvýraznejšie plusy, robiace zo solídnej fušky s názvom MOBIL zaujímavý a svižný akčný triler. Srdcovka to pochybujem, že bude. Ale ako oddychová jednohubka prečo nie. P.S. Pôvodne mal snímku režírovať Joel Schumacher (alebo Michael Bay) s Willom Smithom v titulnej úlohe. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Honička na střeše banky a konec filmu podkresluje píseň "Sinner Man", jenž (krom mnoha dalších snímků) byla použita i ve vyvrcholení filmu Aféra Thomase Crowna (1999). (Lasskoun)

Reklama

Reklama