Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

movie 

všechny recenze uživatele

Něco tak přervaného nesmysly a logickými peckami, jako je CELLULAR, jsem v "áčkové" kinematografii už hodně dlouho neviděl. Ke všemu tu ještě hraje Kim Basinger! Nevěřím že ta holka měla slabou chvilku, tohle je fakt špatná herečka ... hehehe. Nicméně díky množství komediálních prvků, které snímku ubírají na vážnosti, to nedopadlo tak špatně, celkem to odsýpá a nenudí. I když musím říct, že se Larrymu Cohenovi (scénář) variace na jeho výtečnou TELEFONNÍ BUDKU už prostě moc nepovedla! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký priemer, že sa mi až k tomu nechce nič napísať. Logika si zobrala dovolenku, herci honorár za pobehovanie po pľaci a prednášanie nejakých tých dialógov. Ako jediný sa mi celkom páčil Statham, ktorý bol ako záporák dosť nepríjemný. Z podobných typov filmov, na ktoré sa už asi ani príliš do kina nechodí, sa mi viac páčil Firewall. Ale na druhú stranu to celkom rýchlo ubehlo, takže 50,5 percenta. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Možná až příliš bezstarostný akčňák, ve kterém Kim Basinger opravuje telefony a Chris Evans devadesát minut běhá po městě a dělá bordel. Už tehdy jsem věděl, že z toho kluka něco bude. Jason Statham uklizen do pozadí, Jessica Biel je na plátně snad pět minut (všichni tři si to pak vynahradili v konverzačce London), ale celkem to šlape a i když si na to pravděpodobně o hodinu později nevzpomenete, bude vás to bavit. Víc podobně "nenápadných" produkcí. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Když přejdu to, že je to tak trochu propagace Nokie, tak musím říct, že jsem se bezmála sto minut docela solidně bavil. Velký klad je, že to ani režisér, ani scénárista a mnohdy ani herci neberou zase tak vážně. Scénář vcelku ušel, samozřejmě se film nevyhnul několika krkolomným scénám a provařeným klišé, ale nic co by se nedalo vydržet tam nebylo. Tempo bylo velice solidní a po celou stopáž se člověk nenudí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 6/10/// +slušná napínavá atmosféra, obsazení (až na Kim Besinger), hudba -mno hlavně ta K.B., jak ta přehrává a je nesympatická, efekty tady nehledejte/// Jason Statham je překvapivě zárukou dobrého filmu a pokud bych měl zvolit novodobého akčního hrdinu, tak to nebude The Rock ale právě on. I když paradoxně zde hráje záporáka. V tomto směru jako klaďas překvapil Chris Evans, který se jako obyčejný kluk musí překonat, a jde mu to skvěle. W.H Macy je dost fain, akorát jsem nějak nepobral tu Jessicu Biel, koho ona tam hrála? Však já na to příjdu. Jinak je to dost zábavná jízda, především tomu dopomáhá hudební stránka, která pěkně tvoří dusnou atmosféru filmu. /// Celkem 82%/// ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Pro scenáristu Chrise Morgana to byl v podstatě celovečerní debut, protože do té doby se mu sice dařilo prodat několik scénářů, ale žádná z jeho prací nakonec nebyla použita. (imro)
  • Honička na střeše banky a konec filmu podkresluje píseň "Sinner Man", jenž (krom mnoha dalších snímků) byla použita i ve vyvrcholení filmu Aféra Thomase Crowna (1999). (Lasskoun)

Reklama

Reklama