Reklama

Reklama

Dům milosrdných sester

  • Česko Sesterstvo smrti (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobu vysokoškolských radovánek nepokazí ani nerudná a zapšklá správcová na kolejích. Navíc parta studentek je také pěkně pomstychtivá. Jenže když při nevinném žertíku tuto správcovou jedna z dívek omylem zastřelí, přestává legrace. Vystrašená děvčata tělo staré ženy ukryjí a doufají, že se po ní nikdo nebude shánět. Vždyť to byla samotářská osamělá žena. Jenže co když nebyla tak zcela osamělá? Jaké skrývá tajemství pokoj v podkroví domu? Co se plíží po chodbách? A zatím co na parádní party se domem otřásá hudba, dívky jedna po druhé mizí. (IFA movie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto excelentní slasher!! Jeden z nejlepších, jaké jsem kdy viděl ... Sice dodržuje "tradice" slasheru (parta holek, nějaká ta "kozička", špatný nepovedený vtip, tajemný vrah ...), ale také přináší značnou dávku syrovosti an uvěřitelnosti. Takže se jedná také napůl o thriller či drama... Holky, ač jsou to krávy, udělají fakt extrémně nepovedený žert. Pak je na ně vyvíjen takový tlak, nejen z pozice zabijáka, ale celé situace, která je skutečně horrorová. Napětí se drží od 15té minuty až do konce. Gore-efekty nejsou nic moc, film trochu vygraduje až nakonci, krev sice teče a stříká, ale není to prostě ono ... Tvůrci se evidentně báli cenzorů. I tak je to ale výborná záležitost, která staví zejména na husté a nepříjemné atmosféře. V tomto slasheru na srandičky místo rozhodně není ... Doporučuju!! ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Krásnej pohodovej osmdesátkovej slasher, který občas překvapí nějakou pěknou vizuální finesou. Spousta koček bez podprdy. Úžasnej power pop band 4 Out of 5 Doctors, jehož vály hrály na párty. Mořské prasátko! A hlavně hudba Richarda Banda, kterého mám hodně rád, ale tímhle filmem u mě stoupl do závratných výšin. Ta melodie pod závěrečnýma titulkama, to je soundtrackový nebe. ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerny slasher som vcera zhliadol:) Ani neviem co by som mu mal vytknut..snad nie velka roznorodnost smrti.....taka sekerka by sa tam urcite hodila na par "zarezov" na porisko. konanie postav a ine casto kritizovane veci v hororoch bolo miestami take hororove..ale mne sa to paci...sak tak to ma byt:) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jednou to muselo přijít a já musel přiznat že mám raději remake, ano neskutečné se stalo skutečností, z novějším remaků považuji za koukatelné asi jenom Black christmas který mě bavil, ale to je tak všechno. No a vlastně možná i remake tohohle, ne nebylo to nic světobornýho ale bavil jsem se dobře, což nemůžu bohužel říct o tomhle originále. Jo je tu dobrá atmosféra ale bohužel tyhle ženský mě štvaly od samotnýho začátku, a dost často jsem koukal na hodinky kdy bude konec, bohužel nepadlo mi to do noty, ale za atmosféru, hudbu a pár dobrých scén dávám přeci jenom 3* ať nežeru. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

- U tohohle filmu si vážně říkám, že byl 10x lepší remake, než jeho předloha. Hned napíšu proč. Takže vraždy všechny mimo záběr, kameraman se asi při vraždě vždy otočil strachy, aby neviděl ten masakr, ale zapomněl, že má v ruce i kameru. Dále děj a závěrečná pointa, to bylo něco tak trapného, bohužel i v tomto zvítězil remake na plné čáře. A naposledy provedení vražd, to bylo taky hodně slabé. Očekával jsem dost, jak všichni slibovali, ale dostal jsem strašně málo. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (21)

  • Režisér Mark Rosman si vo filme zahral účastníka večierka hrajúceho na klavír. (beso74)
  • Keď sa Morgan (Jodi Draigie) prehrabáva v skrini pani Slaterovej (Lois Kelso Hunt), opakovane vyberá zo skrine tie isté veci. (44. min.) (beso74)
  • Za první víkend promítání film vydělal přes 600 000 dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama