Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já se musím přiznat, že tento horor hodnotím, jako vůbec nejlepší, který jsem v poslední době viděl. Strach z těch potvůrek mít skutečně nejde. Film je však děsně vtipný. Potvůrky nám předvedly zvýšenou kreativitu při zabíjení a kromě klasického nožíku je zde možnost vidět také klasickou sekeru, ostnatý drát, ba dokonce vrták. Jednoho človíčka si vychutnají takovým způsobem, že se jedná skutečně o vysoce delikátní záležitost pro pravé gurmány. Příšerky se totiž naučily vařit a nejraději mají jídla z těch vůbec nejčerstvějších surovin, tudíž jednoho chlapíka postupně okrajují a okrajují a okrajovaly by ho i nadále, kdyby jedno z monster nedostalo chuť na játra, které samozřejmě konzumují výhradně s cibulkou. Vše si smaží v oleji a nechybí jim ani brambory a další doplňkové suroviny. Protože autoři vyznávají rovnost naprosto ve všech ohledech, tak aby se náhodou někoho nedotkli, tak ve filmu nechybí lesby, zástupce černé rasy a dokonce ani zástupce žluté rasy. Film má slušné tempo. Vraždičky na sebe nenechají dlouho čekat. Postavy se opět chovají jako banda debilů a na žádném z mobilů by jste signál opravdu nenašli. Dávám 3*. Kdyby byly bývaly masky více doladěné uvažoval bych i o 4*. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nejsem zklamaný ale hodně potěšený z téhle série pach krve, velmi dobře to odstartovala jednička a díl za dílem možná o něco slabší ale neustala výborná podívaná, u 4 sem jsi říkal že to je už ohrané napodobovat je v každém díle že toho snad tolik nevydrží hlavně náš vysmátý kanibal ale nakonec aspoň podle mého míněni to vypadá že tohle je vesměs jako jednička kdy naši kanibalové odstartovaly svůj hon spokojeny velmi hodně.I nato že naši herci nebyly bůhví jak šikovní tak prostředí filmu a hlavně zima to vynahradilo. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Máte 5 minut, králící!" A divák má hodinu a půl, než budou králící zmasakrováni. Úplná katastrofa to není, ale na jedno podívání dostačující. Hlavní postavy se chovají standardně debilně, aby jich pak divákovi nebylo líto. Krom oblíbených klišé - rozdělme se, ať nás snadněji dostanou - si autoři smlsli i na hloupé blondýně - kdo kdy viděl rozdělat oheň pod zasněženým stromem... Škoda nevyužitého začátku, kdy vzpoura bláznů od dob E.A.Poa není nic nového, ale šílení za doprovodu valčíku nabízelo netušené scénky a gagy. Popravou asi vzdávali tvůrci hold sérii SAW. Nejvíce přitažené za vlasy bylo ovládání techniky trojicí retardů (to bych rád viděl naživo), kteří při společném běhu evokovali Texaský masakr... Celé to kanibalské honění a řádění bylo nakonec za vlasy opravdu přitaženo, což se mi jevilo jako nejvtipnější a nejlepší z celého filmu. Jelikož se jednalo o počátek, nemůže snad nikdo ani jiný konec čekat... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zmena prostredia Wrong Turnu prospela, rovnako ako aj nápad s prequelovým poňatím. Vzhľadom k tomu, ako režisér Declan O'Brien, majúci na konte vskutku otrasné filmové tituly, dohubil už tretie pokračovanie Wrong Turnu som mal ku štvorke minimálne očakávania, tie sa však nakoniec nepotvrdili a z môjho pohľadu to bolo uspokojivé. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Návaznost na předchozí díly je minimální a příběh je prostý a přímočarý - parta mladých, krásných a náruživě šukajících lidí se při výletě na chatu octne ve sněhové bouři a vezme zavděk úkrytem ve zchátralé budově starého sanatoria. Ovšem v jeho útrobách číhá na svou kořist trio zmutovaných sadistických kanibalů... Chvílemi jsem si až říkal, že za zábavnost bych mohl dát čtyři, ale fakt nemůžu, protože scénárista svoje postavy nechal jednat jako naprosté dementy a navíc (spoiler) ta nejnesympatičtější a nejotravnější kravka ze všech (ano, ta v bleděmodrém), to přežije až do finále. Ale jinak báječná oddechovka, mutanti jsou zatím nejlepší z celé série a čeká nás řada vtipných vraždiček a krvavých detailů. Oblíbené scény - skvostný retro úvod, krvavá sprcha z Claire, labužnické filetování Daniela a Bridget rozfrézovaná skútrem. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Většina sněhu viditelná v tomto filmu byla skutečná. (ČSFD)

Reklama

Reklama