Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Masakr v Texasu“ je jednoduše špatný film, protože tvůrci už nevěděli, co dělat, a tak vykrádají, bezostyšně a tupě, předchozí díly série, vytváří tak nudný příběh, který nudí a nebaví, navíc je zde naprosto minimální hororová atmosféra, což už je skutečně celkem překvapivé a pro sérii prostě špatné. Z dnešního hlediska je to pak zajímavé jen proto, abyste zjistili, jak začínali známí herci. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ojedinelý režisérsky pokus Kima Henkela, ktorý stál ako scenárista pri zrode pôvodného TCSM (1974). Je otázne, do akej miery to Henkel s týmto pokračovaním vlastne myslel vážne a či z jeho strany nešlo o určitú formu recesie a sebaparódie. Return of the Texas Chainsaw Massacre vyzerá zhruba do svojej polovice ako sľubný sequel, kvalitou zrovnateľný s hociktorým iným dielom voľnej série TCSM, potom však prídu okamihy kvíliaceho zženštilého Leatherfacea a ultradrsného psychopata Vilmera, majúceho sústavné problémy so svojou kyborgovskou nohou fungujúcou na diaľkové ovládanie a všetka vážnosť je tatam... Nemôžem však povedať, že by som sa na tomto štvrtom pokračovaní nepobavil a taktiež bolo celkom zaujímavé sledovať herecké začiatky sekáča McConaugheyho a už v mladom veku úžasne nesympatickej Zellwegerky... ()

Reklama

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

To ze to nije uz ozajstny horor s pekne hustou atmosferou , to je pravda . No je to pekne slahnuta uletena hororova zabava , ktora nieje urcite vynimocna , ale neurazi . PS : ja si myslim ze keby to tvorcovia nebrali ako niektore pokracovanie uspesneho kultu , tak by si to väcsina nebrala az tak k srdcu a bolo by tu vyssie hodnotenie ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Každému, kto videl originál Masaker je jasné, že tu ide o remake a nie o žiadne pokračovania (i keď sa to na začiatku tak tvári). Matthew McConaughey je strašný a je najhoršou časťou filmu. A TO FAKT! No a naopak najlepšou je Renée. Je krásna, vie kričať, vie bežať - čo viac si priať. Scény v lese sú príjemne atmosferické, ale celý film doprevádza len chaos. I Leatherface už nie je, čo býval v jednotke, i keď v "kostýme" ženy je celkom strašidelný. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazená parodie na Texaský masakr motorovou pilou, aneb jak to dopadne, když při natáčení všichni sežrali prášky co našli někde na zemi. Renée Zellweger ve své životní roli! Ale vážně, jako horor to může brát jen magor, evidentně je to evidentní komedie. Leatherface byl tady nejlepší ze všech jeho filmů! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama