Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ti studenti byli vážně chytří...to že vrahounem bude jeden z nich člověku dojde asi pět vteřin po prvním mordu a kdo by to tak mohl být člověku dojde o celých deset vteřin později. Až tak tajemný film to je. Zabiják má rachitické tělo zahalené černým outfitem a jako bonus masku Smrťáka která vypadá jako vystřižená ze čtvrtky o výtvarce. Dále má pořádné nádobíčko s kterým přefikne třebas Lindu Rybovou a pak se doslova urve ze řetězu a píchá a bodá každou a každého komu se postaví...do cesty. Mezi vším pícháním sledujeme milostnou zábleptku kde ona miluje jeho, on ji, ale šukal i s jinou, která s ním chce šukat dál, ale zároveň má ráda i ji. Tak si dejte trojku hovada !!! Nechat vrahouna aby do samiček či samečků mohl bodat svou čepel se potenciální objekty zájmu brání a tak je vrahoun čím dál nasranější a bodá je násilím až krev cáká na všechny strany jak z pičky mladé panny. Na konci se vrah odhalí a zkusí opíchat i hlavní hrdinku a jejího kluka, ale to si už dovolí dost a tak se strhne finální blitka...to byl zase jednou horor jak prase. ()

Bay_watch odpad!

všechny recenze uživatele

Děte se utopit! Totální shit, kterej je i na slasher hrozná podívaná. Když už je ale scénář tak otřesně pitomej a "herci" tak toporní a nesympatičtí, tak to aspoň měli vycpat nějakejma pěknejma babama... čehož jsem se nedočkal. Nevím proč, ale ani jedna z nich se mi nelíbila... vlastně jo, Isla Fisher je tu pořád stejně pěkná jako v Nesvatbovejch. Škoda, že tak brzo umřela. Vsadím se, že by v pohodě odtáhla celej tento "filmovej skvost"... No nic, jdu si pustit Vřískot. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Kašlu na všechny ostatní hodnocení,protože pro mě je Bazén jedním z nej Slasher filmů.Důvod?Poprvé jsem film viděl když mi bylo asi 7-8 a fim mě neskutečně bavil a baví mě i dnes navíc mě se líbí jednoduchá a přesto perfektní maska zabijáka.Je mi jedno jak je film natočený co tam předvádí herci,prostě je to film,kterýmu nemůžu dát špatný hodnocení a popravdě si myslim že na odpad film vůbec neni.Scéna na tobogánu je nezapomenutelná. 88% ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůz! Německý film je prostě scheisse. Příběh postrádá hlavu a patu. Celé to je o tom, že se partička mladých lidí, snaží "užívat si života". Po úspěšně složené maturitě se rozhodnou, že se vydají to pořádně oslavit do nedalekého Aquaparku (Babylon Liberec). Pořád z nich čiší doslova dětská najivita. Nakonec se jedno dítě z nich rozhodne, že všechny holky jsou krávy, že mu hrozně ubližujou a ostatní klucí držej s nima, a tak se převlíkne do černého oblečku s bílou maskou lebky a s pořádně velikou a asi dost nabroušenou mačetou začnou jatka. Prostě kamarádi nekamrádi, náš vrah začne všechny s absolutně chladnou hlavou mordovat mačetou. Po všechn stránkách odbytý film. Rádoby pokus o horor / thriller. Nedopočučuju, zkazíte si chuť na film. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zaprvé absolutně nechápu nálepku nejhorší film. Bazén je, když už nic jiného tak vcelku povedený horor a průměrný film. Uznávám, že spousta věcí je nedovedeno do konce, ale na druhou stranu se film může pyšnit několika dobrými nápady. Zaprvé je to samozřejmě Praha a Liberecký Babylon. Prostřihy na Karlův most, Staromák a další je prostě hezké zpestření. Navíc herecky si stěžovat taky nemůžu. Kromě Rybové tu je i James McAvoy. Po vcelku dlouhém úvodu do "bazénu" se konečně ocitáme v jednom komplexu plném vody, opilých teenagerů a jednoho blázna v černém obleku s mačetou. Ano, film se nevyhne předvídaným scénám a nelogickému chování některých postav. I kdybych řekl, že se jedná o česko-německou verzi Vřískotu (1996), nebyl bych daleko od pravdy. Zároveň bych si trošku lhal do kapsy. Hra na vraha vůbec nefunguje. Kdo se skrývá pod gumovou lebkou, mě napadlo nedlouho po té, co se až v polovině filmu začne vytvářet ona tísnivá atmosféra. Bazén mě bavil a má dobrých pár chvil (větrací šachta a Linda Rybová v tobogánu). Krom nedotaženého scénáře se tedy, ale film pro mě může trošku pyšnit nálepkou kultovní. Mě tyhle teen-slashery docela baví a tenhle film není vůbec špatný. (55 %) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)

Reklama

Reklama